Volledig scherm
De auto brandde volledig uit. © Ginopress

Auto brandt uit in Tholen

THOLEN - De brandweer is  gisteravond kort voor middernacht uitgerukt na de melding van een autobrand in de Ambachtsweg in Tholen.

Een personenauto bleek volledig in brand te staan. De brandweer heeft het vuur met twee hogedruk waterstralen geblust. Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande auto weggesleept. De politie is een onderzoek begonnen naar de oorzaak van de brand; er is vermoedelijk sprake geweest van brandstichting. Mensen die iets hebben gezien of gehoord, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Ik weet niet of ik een PZC-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139910