Met de Sasse carnavalskraker 'k Zijn weer in mun Sas' hoopt gelegenheidskoor Vintutsj (vlnr: Arnold Kwisthout, Anita Kwisthout, initiatiefnemer Ron Klasen, Elly Neuféglise en Willy Wille) veel geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.
Volledig scherm
PREMIUM
Met de Sasse carnavalskraker 'k Zijn weer in mun Sas' hoopt gelegenheidskoor Vintutsj (vlnr: Arnold Kwisthout, Anita Kwisthout, initiatiefnemer Ron Klasen, Elly Neuféglise en Willy Wille) veel geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. © Kelly Thans

Vintutsj zingt Sasse carnavalskraker voor het goede doel

Voor de leut en het goede doel; gelegenheidskoor Vintutsj zette zijn carnavalshit ‘k Zijn weer in mun Sas’ op cd. Om op te hossen en de opbrengst is voor KWF Kankerbestrijding.

  1. ‘Wie heeft mijn mama vermoord?’ Zoon Kevin (38) zit vol vragen na vondst Marleen (64) in Koewacht
    PREMIUM

    ‘Wie heeft mijn mama vermoord?’ Zoon Kevin (38) zit vol vragen na vondst Marleen (64) in Koewacht

    Sinds vrijdag staat de wereld van Kevin Liekens (38) uit Leuven stil. Toen kwam de politie het nieuws brengen dat zijn mama, Marleen V.L. (64), dinsdag dood is teruggevonden in Koewacht. Een dertiger werd opgepakt. Maar wie die verdachte is en waarom Marleen dood moest, blijft voor haar zoon een raadsel. Kevin doet voor het eerst zijn verhaal: ,,Ik dacht dat ze de hele tijd gewoon aan de kust zat.”
    Koewacht