Iedereen in de buurt weet niet beter of Zandstraat begint met de auto's van Roman Hemelsoet. Dat is al decennia zo. Sommigen een doorn in het oog. Niet lang meer.
Volledig scherm
Iedereen in de buurt weet niet beter of Zandstraat begint met de auto's van Roman Hemelsoet. Dat is al decennia zo. Sommigen een doorn in het oog. Niet lang meer. © Camile Schelstraete

Plan: autorustplaats wordt plek voor honderden arbeidsmigranten in klein Zandstraat

Projectontwikkelaar Dennis Rijk uit Goes wil in Zandstraat, een paar kilometer voor Sas van Gent, tijdelijke woonunits voor 280 arbeidsmigranten plaatsen. Het houdt de kern Zandstraat, zo’n vijfhonderd zielen groot, bezig.

  1. Nieuwe opzet Wim Hendriks Trofee smaakt naar meer: ‘Maar dat doet nog altijd zeer’
    PREMIUM

    Nieuwe opzet Wim Hendriks Trofee smaakt naar meer: ‘Maar dat doet nog altijd zeer’

    Een succes. Zo kun je de vernieuwde insteek van de Wim Hendriks Trofee gerust bestempelen. Door de steeds verminderende politie-inzet bij wielerwedstrijden was het voor de organisatie jaar na jaar moelijker om een klassieker te organiseren. Het comité gaf zich echter niet gewonnen, wat na de coronapandemie resulteerde in een doorstart voor zowel mannen als vrouwen. ,,Die eerste editie daarvan beviel goed en smaakt naar meer”, aldus wedstrijdsecretaris Ludwig Kouijzer.
    Koewacht