Esther Baeten-Wullems: ,,Natuurlijk, mijn leven had er heel anders uit kunnen zien. Maar toch ben ik tevreden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Esther Baeten-Wullems: ,,Natuurlijk, mijn leven had er heel anders uit kunnen zien. Maar toch ben ik tevreden.” © Anne Hana

Esther (43) uit Terneuzen kampt met hersenletsel: ‘De bom barstte in mijn hoofd en gek genoeg voelde dat fijn’

portretWat had Esther Baeten (43) nog graag bij Dow gewerkt. En wat had ze graag kinderen gewild. Maar dat is niet zo. En het zal ook niet meer gebeuren. Noodgedwongen, als gevolg van niet-aangeboren hersenletsel. ,,Ik zeg altijd maar dat ik op mijn 33ste al met pensioen ben gegaan.”

 1. Zware Wim Hendriks Trofee levert Dejaegher zijn eerste grote zege op, 125 renners halen finish niet
  PREMIUM

  Zware Wim Hendriks Trofee levert Dejaegher zijn eerste grote zege op, 125 renners halen finish niet

  Jasper Dejaegher heeft de 39ste editie van de Wim Hendriks Trofee op zijn naam geschreven. De 22-jarige wielrenner van Circus-RE UZ-Technord kwam met minieme voorsprong als eerste over de meet. Na een loodzware wedstrijd van 170 kilometer verschalkte hij Siebe Deweirdt en Pepijn Reinderink (beiden Soudal-Quick-Step Development Team) op de Eikenlaan in Koewacht. ,,Deze zege betekent enorm veel voor me”, jubelde winnaar Jasper Dejaegher na afloop.
  Koewacht
 2. ‘Wie heeft mijn mama vermoord?’ Zoon Kevin (38) zit vol vragen na vondst Marleen (64) in Koewacht
  PREMIUM

  ‘Wie heeft mijn mama vermoord?’ Zoon Kevin (38) zit vol vragen na vondst Marleen (64) in Koewacht

  Sinds vrijdag staat de wereld van Kevin Liekens (38) uit Leuven stil. Toen kwam de politie het nieuws brengen dat zijn mama, Marleen V.L. (64), dinsdag dood is teruggevonden in Koewacht. Een dertiger werd opgepakt. Maar wie die verdachte is en waarom Marleen dood moest, blijft voor haar zoon een raadsel. Kevin doet voor het eerst zijn verhaal: ,,Ik dacht dat ze de hele tijd gewoon aan de kust zat.”
  Koewacht