Een Vodafonewinkel in de Britse hoofdstad Londen. De telefoonprovider kampt vandaag voor de derde keer deze maand met een storing van zowel het mobiele netwerk als bellen.
Volledig scherm
Een Vodafonewinkel in de Britse hoofdstad Londen. De telefoonprovider kampt vandaag voor de derde keer deze maand met een storing van zowel het mobiele netwerk als bellen. © AFP

Storing bij Vodafone na drie uur verholpen, ook 112 was slecht bereikbaar voor klanten

De storing bij Vodafone, de derde in twee weken, is weer verholpen. Zowel bellen als mobiel internet werkten voor de gebruikers van het Vodafone-netwerk niet. Ook alarmnummer 112 was slecht bereikbaar voor Vodafone-gebruikers. Klanten worden naar alle waarschijnlijkheid niet gecompenseerd.

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?