Volledig scherm
© T-Mobile

Duizenden mensen even zonder mobiel netwerk door storing bij T-Mobile

T-Mobile had vanochtend een storing op zijn mobiele netwerk. Met name klanten in het zuiden en oosten van Nederland leken daar last van te hebben, zo bevestigde de provider.  Klanten meldden dat ze helemaal geen verbinding krijgen. Rond 12.00 uur waren de problemen opgelost.

T-Mobile bevestigde op Twitter en op zijn forum dat er meldingen binnenkwamen van klanten die geen verbinding kunnen maken. De provider zei ‘met man en macht’ op zoek te zijn naar de oorzaak en de oplossing.

De meldingen begonnen rond 10.00 uur vanochtend. Op AlleStoringen zijn sinds die tijd duizenden meldingen gemaakt. Meldingen komen vooral uit Limburg en omgeving.

T-Mobile liet rond 12.00 uur weten dat de storing is opgelost. De oorzaak zat volgens de woordvoerder in een hardwarefout. Daardoor waren er met name problemen in Brabant en Limburg.

  1. Van ‘f*ck off’ tot ‘bescheiden glimlachje’: waarom iedereen de simpelste smiley zo anders interpreteert

    Van ‘f*ck off’ tot ‘bescheiden glimlachje’: waarom iedereen de simpelste smiley zo anders interpre­teert

    ‘De allervreselijkste emoji’ noemt cartooniste ‘Niet nu Laura’ het. Ze heeft het over de simpele smiley met de neutrale glimlach, de slightly smiling face genaamd. Het internet barst van de memes over hoe we die emoji ervaren. Is hij gewoon blij? Ironisch? Passief-agressief? Zo’n simpele emoji blijkt voor velerlei uitleg vatbaar. Mediapsycholoog Koen Ponnet onthult waarom.