Peter Wright.
Volledig scherm
Peter Wright. © EPA

Wright schrijft toernooi in Wigan op zijn naam, halve finale Wattimena

Peter Wright heeft Players Championship 14 in Wigan op zijn naam geschreven. De Schotse nummer twee van de wereld versloeg in de finale de Engelse wereldkampioen Rob Cross met 6-4.

 1. Zeeuws korfbaltalent Romy de Rijke: ‘Ik heb in mijn eerste jaar bij PKC meer bereikt dan ik had verwacht’
  PREMIUM

  Zeeuws korfbalta­lent Romy de Rijke: ‘Ik heb in mijn eerste jaar bij PKC meer bereikt dan ik had verwacht’

  ARNEMUIDEN - Als Romy de Rijke zich zo blijft ontwikkelingen als afgelopen seizoen, dan kan zij ,,heel bijzonder worden in de Korfbal League”. Dat zei Wim Scholtmeijer zaterdag, de hoofdtrainer bij bolwerk PKC. De jonge Souburgse - ze is nog altijd maar zeventien - speelt sinds de zomer van 2021 in Papendrechtse dienst en heeft al grote stappen gemaakt. Volgend seizoen krijgt ze de kans om een vaste dame te worden in de hoofdmacht.
 2. Uitzinnige Romeinen vieren Conference League-zege, spelers tonen beker aan fans

  Uitzinnige Romeinen vieren Conference Lea­gue-ze­ge, spelers tonen beker aan fans

  De voetballers van AS Roma hebben enkele uren na het winnen van de Conference League de beker laten zien aan de supporters die zich hadden verzameld bij het trainingscomplex in de Italiaanse hoofdstad. Trainer José Mourinho en zijn spelers stapten na de gewonnen finale in Tirana tegen Feyenoord (1-0) direct het vliegtuig in. De Romeinen arriveerden rond 04.30 uur op vliegveld Fiumicino en reden daarna in een bus naar het trainingscomplex.