Volledig scherm
Tiger Woods © AFP

Winst Woods levert gokker ruim één miljoen euro op

Tiger Woods pakte gisteren voor het eerst in veertien jaar weer de Masters-titel. Het was ook voor het eerst sinds 2008 dat de Amerikaanse golfer weer een major op zijn naam schreef. Meer dan tien jaar lang zonder prijs dus, maar één gokker had alle vertrouwen in de comeback van Woods en verdiende daar één miljoen euro mee.

De gokker plaatste voorafgaand aan de Masters een gigantische inzet op winst van de Amerikaan. De gokker had zoveel vertrouwen in Woods dat hij maar liefst 85.000 dollar (zo'n 75.000 euro) inzette op Woods en hij kreeg veertien keer zijn inzet terug.

Dat leverde de geluksvogel het bedrag van 1.19 miljoen dollar (ruim één miljoen euro), weet ESPN. Het wedkantoor William Hill kon het grootste verlies uit de historie uitkeren. ,,Best aardig eerste gokje”, zegt Nick Bodanovich, directeur bij het wedkantoor. ,,Het is geweldig om Tiger terug te zien, maar het is een pijnlijke dag voor ons. Het grootste verlies ooit, maar het is een fantastische dag voor golf.”

Bekijk hier de samenvatting van The Masters:

  1. Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel
    PREMIUM

    Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel

    BREDA - Vrijdagavond was het eindelijk zover voor Jan Paul van Hecke. De pas negentienjarige Arnemuidenaar maakte tijdens het duel tussen NAC Breda en Helmond Sport als invaller zijn debuut in het betaalde voetbal. Van Hecke kwam na 78 minuten bij een 4-1-stand binnen de lijnen voor de Spaanse aanvoerder Nacho Monsalve. NAC Breda won de wedstrijd vooral dankzij een sterke eerste helft overtuigend met 5-1 en is de koploper in de Keuken Kampioen Divisie.