Volledig scherm
Tiger Woods © AFP

Winst Woods levert gokker ruim één miljoen euro op

Tiger Woods pakte gisteren voor het eerst in veertien jaar weer de Masters-titel. Het was ook voor het eerst sinds 2008 dat de Amerikaanse golfer weer een major op zijn naam schreef. Meer dan tien jaar lang zonder prijs dus, maar één gokker had alle vertrouwen in de comeback van Woods en verdiende daar één miljoen euro mee.

De gokker plaatste voorafgaand aan de Masters een gigantische inzet op winst van de Amerikaan. De gokker had zoveel vertrouwen in Woods dat hij maar liefst 85.000 dollar (zo'n 75.000 euro) inzette op Woods en hij kreeg veertien keer zijn inzet terug.

Dat leverde de geluksvogel het bedrag van 1.19 miljoen dollar (ruim één miljoen euro), weet ESPN. Het wedkantoor William Hill kon het grootste verlies uit de historie uitkeren. ,,Best aardig eerste gokje”, zegt Nick Bodanovich, directeur bij het wedkantoor. ,,Het is geweldig om Tiger terug te zien, maar het is een pijnlijke dag voor ons. Het grootste verlies ooit, maar het is een fantastische dag voor golf.”

Bekijk hier de samenvatting van The Masters:

  1. Toestand Robbert de Greef nog steeds kritiek, maar hoopgevend

    Toestand Robbert de Greef nog steeds kritiek, maar hoopgevend

    PHILIPPINE - Wat een groot wielerfeest had moeten worden, eindigde eind maart desastreus. De 50ste editie van de Omloop van de Braakman was nog maar net onderweg, toen Robbert de Greef op de kasseien van de Timmermansweg een hartstilstand kreeg. Drie weken later ligt de 27-jarige renner van het Alecto Cycling Team nog steeds in een kunstmatige coma, maar er is hoop. ,,Mocht zijn situatie verbeteren, komt hij in aanmerking voor een donorhart”, meldt zijn ploeg.

Live Voetbal

home logo FC GroningenGRO
EINDE
0-1
AjaxAJA
away logo
home logo FC EmmenEMM
EINDE
2-0
FC UtrechtUTR
away logo
home logo VitesseVIT
EINDE
4-1
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo FeyenoordFEY
EINDE
2-1
AZAZ
away logo
home logo VVV-VenloVVV
EINDE
4-1
De GraafschapGRA
away logo