Volledig scherm
Hector Bellerin in Los Angeles. © Twitter.com/hectorbellerin

Spaanse legendes in Moskou, Bellerín viert vakantie in Los Angeles

SportbytesVeel sporters berichten graag over hun bezigheden buiten de velden en zalen. In de rubriek Sportbytes kijken we wat bekende sporters meemaken en delen op sociale media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Casillas, Puyol en Xavi bij openingsduel WK

Iker Casillas (37), Carles Puyol (40) en Xavi Hernández (38) waren vandaag bij de openingswedstrijd van het WK tussen Rusland en Saoedi-Arabië (5-0). Ook Sara Carbonero, de vrouw van Casillas, en Vanessa Lorenzo, de vriendin van Puyol, waren erbij in het Loezjniki-stadion in Moskou. 

Una foto, muchos recuerdos y emociones. #cómopasaeltiempo #worldcup2018 #vamosEspaña #hagamosqueocurra

32.6k Likes, 122 Comments - Sara Carbonero (@saracarbonero) on Instagram: "Una foto, muchos recuerdos y emociones. #cómopasaeltiempo #worldcup2018 #vamosEspaña..."

Bellerín geniet van vakantie in Los Angeles

Arsenal-rechtsback Héctor Bellerín (23) is niet opgeroepen voor de Spaanse selectie voor het WK, dus viert hij vakantie. Dat doet hij nu in Los Angeles, nadat hij afgelopen weekend al bij de Grand Prix van Canada in Montreal was. 

They see me rollin'

6,330 Likes, 79 Comments - Héctor Bellerín (@hectorbellerin) on Instagram: "They see me rollin'"

Ancelotti verheugt zich in Moskou op WK

Carlo Ancelotti gaat bij Napoli aan de slag, maar eerst zal de Italiaanse coach het WK op de voet volgen. Vandaag was hij bij de openingswedstrijd tussen Rusland en Saoedi-Arabië. Ancelotti kan niet wachten.  

‪It's all about to start! Ready for the inaugural ceremony for this great fútbol event.‬ ‪Listos para la inauguración del @fifaworldcup Vamos a disfrutar de la gran cita del fútbol!!‬

63.1k Likes, 293 Comments - Carlo Ancelotti official (@mrancelotti) on Instagram: "‪It's all about to start! Ready for the inaugural ceremony for this great fútbol event.‬ ‪Listos..."

Wawrinka geniet van de zonsondergang 

Stan Wawrinka is na blessureleed op de weg terug. Hij geniet tussen het trainen door van de zonsondergang. 'Het is bijna onmogelijk om naar een zonsondergang te kijken en niet te dromen.' 

It is almost impossible to watch a sunset and not dream !! 👀🙌🏻🙏🏻🧘🏻‍♂️💭🌵🌗🌍🌙✨🌄💛💭🐼

22.7k Likes, 104 Comments - Stanislas Wawrinka (@stanwawrinka85) on Instagram: "It is almost impossible to watch a sunset and not dream !! 👀🙌🏻🙏🏻🧘🏻‍♂️💭🌵🌗🌍🌙✨🌄💛💭🐼"

Andreas Seppi komt bij van lange dag in Rosmalen

De Italiaanse tennisser Andreas Seppi komt in Den Bosch bij van een lange dag op Rosmalen, waar hij in de eerste ronde in twee sets verloor van de Amerikaan Mackenzie McDonald. 

Dafne op weg naar huis

Dafne Schippers boekte gisteren in Ostrava haar tweede zege van het jaar op de 200 meter. De tweevoudig wereldkampioene won bij het jaarlijkse gala om de Gouden Spike (20.52). Vandaag keerde ze terug naar Utrecht.

Guidetti heeft lol in Mixed Zone

John Guidetti brult het uit in de mixed zone van de Zweedse ploeg. 'De sleutel van leven is geluk.'

Key to life is happiness 😃

Een foto die is geplaatst door null (@johnguidetti) op

Maradona is er klaar voor

Diego Maradona is klaar voor het WK. 'We zijn in de lucht', zegt de analyticus van Telesur TV.

Shanice van de Sanden heeft vakantie

Twee dagen na de late zege van de Leeuwinnen op Slowaijke is het zomerreces aangebroken voor Shanice van de Sanden. 

Vacayyyy 🌞

Een foto die is geplaatst door null (@svandesanden) op

Volledig scherm
Andreas Seppi. © Instagram Andreas Seppi