Volledig scherm
Scott Griekspoor. © AP

Scott Griekspoor grijpt nationale tennistitel: ‘Een mooie prijs’

Scott Griekspoor heeft zich in Alphen aan den Rijn verzekerd van de nationale tennistitel. In de finale was de Haarlemmer zondag in twee sets te sterk voor Jelle Sels, die uit Alphen aan den Rijn komt: 6-4 6-4.

,,Het is een mooie prijs om op je lijstje te hebben staan. Op dit moment is het een van de mooiere momenten, maar mijn challengeroverwinning eerder dit jaar in Blois staat op de eerste plaats’', aldus de 27-jarige Scott Griekspoor, die zaterdag in de halve eindstrijd afrekende met zijn jongere broer Tallon.

Eerder op zondag ging de titel bij de vrouwen naar Lesley Kerkhove, die door de afmelding van tegenstandster Bibiane Schoofs niet in actie hoefde te komen.

Volledig scherm
Lesley Kerhove. © EPA
  1. Scoringsdrift van Swift is in Nederland ongeëvenaard
    PREMIUM

    Scorings­drift van Swift is in Nederland ongeëven­aard

    MIDDELBURG - Van álle 315 Nederlandse standaardploegen scoort Swift gemiddeld veruit het meest. Na de dikke overwinningen op HKV (42-21) en VEO (40-19) heeft de Middelburgse overgangsklasser precies halverwege de zaalcompetitie een moyenne van liefst 32,3. Dat is ongekend. ,,We spelen heel direct”, legt topschutter Stephan den Boer uit. ,,We verspillen geen tijd aan onnodige passes”, voegt coach Dennis Plantinga eraan toe.

Live Voetbal

home logo Fortuna SittardFOR
20:00
FeyenoordFEY
away logo