Volledig scherm
Andy Murray doet mee in Winston-Salem. © BSR Agency

Murray accepteert wildcard voor toernooi in Winston-Salem

Andy Murray heeft een wildcard geaccepteerd voor het ATP-toernooi van Winston-Salem, dat komende zondag van start gaat. Het toernooi geldt als laatste voorbereidingstoernooi in aanloop naar de US Open. Murray sloeg eerder deze week nog een aanbod af om in het enkelspel deel te nemen aan de US Open, het laatste grandslamtoernooi van het jaar.

,,Ik heb wedstrijden nodig en wil mijzelf blijven testen. Winston-Salem is een perfecte plek om dat te doen”, zei de 32-jarige Brit. ,,Het is de volgende stap in mijn terugkeer. Hopelijk kan ik een goede reeks neerzetten."

Murray onderging begin dit jaar een ingrijpende heupoperatie. In juni keerde hij al terug in het dubbelspel en deze week op het masterstoernooi van Cincinnati ook in het enkelspel. In Cincinnati verloor hij in de eerste ronde van Richard Gasquet.

Volledig scherm
Andy Murray verloor in Cincinnati van Richard Gasquet. © AFP
  1. Vraagtekens voor Van den Houten na duel met Ajax: ‘Geen flauw idee waar die schoenen zijn’
    PREMIUM

    Vraagte­kens voor Van den Houten na duel met Ajax: ‘Geen flauw idee waar die schoenen zijn’

    AMSTERDAM - De uit Goes afkomstige Thomas van den Houten, oud-speler van onder meer Goes en Hoek, stapte na een kort nachtje donderdagochtend vroeg weer het kantoor van zijn werkgever Global Enterprises Partners binnen. ,,Ik heb niet heel veel geslapen’’, vertelde hij nog geen twaalf uur na het laatste fluitsignaal in de Arena. ,,Het was een fantastische ervaring, tegen een elftal dat echt next level is.’’ Maar hoe zat het nou met die schoenen?

Live Voetbal

home logo NAC BredaNAC
EINDE
2-0
PSVPSV
away logo