Max op Ibiza, Oranje Leeuwinnen oefenen tegen elkaar

SportbytesIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters meemaken én delen op sociale media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Verstappen viert vakantie op Ibiza

Max Verstappen geniet even van een maandje vakantie, tussen de Grands Prix van Hongarije en België in. Dat doet hij samen met vrienden op Ibiza. Zo te zien zitten ze daar zeker niet stil.  

Summer break together with friends ✌🏼

27.3k Likes, 106 Comments - Max Verstappen (@maxverstappen1) on Instagram: "Summer break together with friends ✌🏼"

Van Lunteren en Van de Sanden op de foto

De vrouwenteams van Olymique Lyon en SC Freiburg speelden vandaag een oefenduel. Na afloop gingen de Oranje Leeuwinnen Shanice van de Sanden en Desiree van Lunteren even met elkaar op de foto. 

It was good to have seen you today😁! #dutchgirls #nike

402 Likes, 3 Comments - Desiree van Lunteren (@dvlunteren) on Instagram: "It was good to have seen you today😁! #dutchgirls #nike"

Ook de vrouwenteams van Real Betis en Everton speelden gisteravond een oefenduel, in het Victoria Stadium in Gibraltar. Merel van Dongen won met Real Betis met 1-0 van haar Everton-maatjes Siri Worm, Inessa Kaagman en Dominique Bruinenberg. 

Normaal mijn teamgenoten dus het was even wennen om tegen jullie te spelen. Gelukkig bleven wij verder uit de vechtpartij;). Ook fijn om weer even Nederlands te praten, ik zou bijna vergeten hoe het ook alweer moest. #🧡

2,310 Likes, 14 Comments - Merel Van Dongen (@merel23) on Instagram: "Normaal mijn teamgenoten dus het was even wennen om tegen jullie te spelen. Gelukkig bleven wij..."

De Geus kan het niet geloven

Lilian de Geus pakte gisteren met overmacht de wereldtitel veroverd in Aarhus. De 26-jarige windsurfster was al voor de medalrace zeker van het goud en kan nog niet geloven dat ze dat geflikt heeft. 

Cant believe it! WORLD CHAMPION before medalrace!

790 vind-ik-leuks, 84 reacties - Lilian De Geus (@liliandegeus) op Instagram: 'Cant believe it! WORLD CHAMPION before medalrace!'

Murray en Kyrgios over de kop

Tennissers Andy Murray en Nick Kyrgios vermaken zich prima in het King Island pretpark in de Amerikaanse staat Ohio. De Schot plaatste een hilarisch filmpje van zichzelf en de Australiër vanuit de achtbaan. 'Dit is goud, ik kan niet stoppen met lachen,' regeert de Amerikaanse tennisster Sloane Stephens. 

Great fun with @k1ngkyrg1os today at @kingsislandohio... We weren't scared.. Honest😇.. I was only 🤢 once..Apologies for the language.. #rollercoaster

50.3K vind-ik-leuks, 870 reacties - Andy Murray (@andymurray) op Instagram: 'Great fun with @k1ngkyrg1os today at @kingsislandohio... We weren't scared.. Honest😇.. I was only 🤢...'

Volledig scherm
Max Verstappen met vrienden op Ibiza. © Instagram.com/maxverstappen1
Volledig scherm
© Instagram