anp
Volledig scherm
© anp

Lotto boos op KNWU vanwege deal met Unibet

De opvallende keuze van wielerbond KNWU om in zee te gaan met gokbedrijf Unibet als nieuwe hoofdsponsor, heeft tot een boze reactie geleid van De Lotto. Volgens De Lotto laat de Nederlandse bond zich ,,gebruiken in een politieke lobby'' en ondermijnt de KNWU ,,het solidariteitsprincipe'' in de sport.

 1. Lewis Hamilton over ‘bud­get-ga­te’: ‘We zagen Red Bull elk weekend of om het weekend met upgrades komen’

  Lewis Hamilton over ‘bud­get-ga­te’: ‘We zagen Red Bull elk weekend of om het weekend met upgrades komen’

  Lewis Hamilton vindt dat teams die het budgetplafond in de Formule 1 overschrijden gestraft moeten worden. Volgens nog onbevestigde berichten zouden twee renstallen afgelopen jaar meer hebben uitgegeven dan de maximaal toegestane 145 miljoen dollar voor de bouw en ontwikkeling van hun raceauto’s. Red Bull, het team van wereldkampioen Max Verstappen, wordt genoemd als een van de twee ploegen.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”