Volledig scherm
Lesley Kerkhove. © lex de meester

Kerkhove mist hoofdtoernooi in Tokio

Het is Lesley Kerkhove niet gelukt een plaats te bemachtigen voor het hoofdtoernooi in Tokio. De Nederlandse tennisster had de eerste twee kwalificatieronden in Japan overleefd, maar in de derde en laatste ging het mis. 

Kerkhove verloor vandaag  van de Kroatische Jana Fett met 6-4 6-0. Voor Kerkhove was het toernooi in Tokio haar eerste optreden sinds de uitschakeling in de eerste ronde van de US Open.

Door het verlies van Kerkhove is Richèl Hogenkamp de enige Nederlandse speelster in het hoofdtoernooi in Tokio. De Doetinchemse speelt in de eerste ronde tegen de nummer twee van de plaatsingslijst, Shuai Zhang uit China. Hogenkamp en Shuai Zhang stonden nog niet eerder tegenover elkaar in het WTA-circuit.

  1. Oud-atlete Esther Vermue vindt haar draai bij mariniers
    PREMIUM
    portret

    Oud-atlete Esther Vermue vindt haar draai bij mariniers

    LEWEDORP - Toen Esther Vermue (30) vier jaar geleden aan een voettocht naar Santiago de Compostela begon, wist ze nog niet waar haar toekomst lag. Na twee niet tot de verbeelding sprekende kantoorbanen was ze zoekende. Halverwege de avontuurlijke trip van 2300 kilometer was ze er echter al uit. Vanuit een internetcafé in Frankrijk solliciteerde ze bij Defensie. ,,En voordat ik uitgewandeld was, was ik al aangenomen.”

Live Voetbal

home logo EngelandENG
EINDE
6-1
PanamaPAN
away logo
home logo JapanJAP
82'
2-2
SenegalSEN
away logo
home logo PolenPOL
20:00
ColombiaCOL
away logo