Volledig scherm
Abdoe Abdenbi (links) is één van de ervaren spelers bij Groene Ster. © Paul ten Hacken

Groene Ster opent oefencampagne met wedstrijd in Gent

VLISSINGEN - Tijdens de voorbereiding op het eerste duel in de KNVB beker en de start van de eredivisie spelen de zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen drie oefenduels. Vrijdagavond gaat de ploeg van de nieuwe coach Samir Yaaqobi op bezoek bij Futsal Team Gent. Bij de ambitieuze Belgische ploeg is Davy Versprille de doelman. Hij was de afgelopen jaren actief bij Hoek en - als veldspeler - bij Philippine.

Het duel in Zwijnaarde begint vrijdag om 21.30 uur. Volgende week vrijdag, 25 augustus, speelt Groene Ster voor het eerst een thuiswedstrijd. Dan is het Belgische Real Noorderwijk, met voormalig Groene Ster-speler Khalid El Hattach in de gelederen, om 19.30 uur de tegenstander. Het duel wordt gespeeld in sporthal De Sprong in Middelburg.

De laatste oefenwedstrijd staat voor vrijdag 1 september gepland. Groene Ster neemt het dan op tegen CFM/Transito (aftrap 21.00 uur). Het is de eerste wedstrijd van het seizoen in thuishaven Baskensburg in Vlissingen. Een week later spelen de Vlissingers in de eerste ronde van de KNVB beker thuis tegen Jogadores, dat uitkomt in de eerste divisie. De competitie gaat voor Groene Ster op 15 september van start met een uitwedstrijd tegen Volendam.

  1. Wijnaldum: Nog 95 minuten volhouden en we gaan naar de finale in Kiev

    Wijnaldum: Nog 95 minuten volhouden en we gaan naar de finale in Kiev

    Georginio Wijnaldum kijkt na de zege van Liverpool op AS Roma (5-2) vol vertrouwen uit naar de return van volgende week woensdag in Stadio Olimpico. ,,Nog 95 minuten volhouden en we gaan naar de finale in Kiev”, vertelde de Nederlandse middenvelder met een glimlach op zijn gezicht. ,,Het is nog niet gedaan. Dat merkte Barcelona in de vorige ronde. We moeten nog een keer honderd procent geven, maar gaan er met een goed gevoel heen.”