Volledig scherm
Coach Azdine Boufrahi (rechts) ging voor de derde keer onderuit met Groene Ster 2. © Paul ten Hacken

Groene Ster 2 ook in Lichtenvoorde met lege handen

LICHTENVOORDE - De zaalvoetballers van Groene Ster 2 slikten vrijdagavond de derde nederlaag op rij in de eerste divisie. In Lichtenvoorde was LZV/Kuypers met 4-1 te sterk. Halverwege keken de reserves van Groene Ster, die afgelopen seizoen naar het op één na hoogste niveau in het Nederlandse zaalvoetbal promoveerden, tegen een 2-0-achterstand aan.

De formatie van coach Azdine Boufrahi kwam in de tweede helft via Romeo Goelaman op 2-1, maar daarna kon de Vlissingse ploeg niet doordrukken. Vijf minuten voor tijd kwam het ervaren LZV/Kuypers op een 3-1-voorsprong, waarna het ook nog 4-1 werd. Groene Ster 2 verloor eerder van Fermonia Boys (5-2) en Be'79 (1-6).

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”

Live Voetbal

home logo Roda JC KerkradeRJC
EINDE
2-2
FC GroningenGRO
away logo
home logo FC UtrechtUTR
20:00
FeyenoordFEY
away logo
home logo Sparta RotterdamSPA
20:00
VitesseVIT
away logo
home logo AjaxAJA
EINDE
3-0
PSVPSV
away logo