Volledig scherm
Coach Azdine Boufrahi (rechts) ging voor de derde keer onderuit met Groene Ster 2. © Paul ten Hacken

Groene Ster 2 ook in Lichtenvoorde met lege handen

LICHTENVOORDE - De zaalvoetballers van Groene Ster 2 slikten vrijdagavond de derde nederlaag op rij in de eerste divisie. In Lichtenvoorde was LZV/Kuypers met 4-1 te sterk. Halverwege keken de reserves van Groene Ster, die afgelopen seizoen naar het op één na hoogste niveau in het Nederlandse zaalvoetbal promoveerden, tegen een 2-0-achterstand aan.

De formatie van coach Azdine Boufrahi kwam in de tweede helft via Romeo Goelaman op 2-1, maar daarna kon de Vlissingse ploeg niet doordrukken. Vijf minuten voor tijd kwam het ervaren LZV/Kuypers op een 3-1-voorsprong, waarna het ook nog 4-1 werd. Groene Ster 2 verloor eerder van Fermonia Boys (5-2) en Be'79 (1-6).

  1. Wijnaldum: Nog 95 minuten volhouden en we gaan naar de finale in Kiev

    Wijnaldum: Nog 95 minuten volhouden en we gaan naar de finale in Kiev

    Georginio Wijnaldum kijkt na de zege van Liverpool op AS Roma (5-2) vol vertrouwen uit naar de return van volgende week woensdag in Stadio Olimpico. ,,Nog 95 minuten volhouden en we gaan naar de finale in Kiev”, vertelde de Nederlandse middenvelder met een glimlach op zijn gezicht. ,,Het is nog niet gedaan. Dat merkte Barcelona in de vorige ronde. We moeten nog een keer honderd procent geven, maar gaan er met een goed gevoel heen.”