Novak Djokovic deelt handtekeningen uit na zijn zege op Diego Schwartzman.
Volledig scherm
Novak Djokovic deelt handtekeningen uit na zijn zege op Diego Schwartzman. © AFP

Djokovic voor elfde keer naar kwartfinales in Melbourne

Novak Djokovic heeft voor de elfde keer in zijn loopbaan de kwartfinales van de Australian Open bereikt. De als tweede geplaatste Serviër had drie sets nodig om zich van de Argentijn Diego Schwartzman te doen. Djokovic won de partij met 6-3 6-4 6-4.

Voor een plek in de halve eindstrijd neemt Djokovic het op tegen de Canadees Milos Raonic, die de Kroaat Marin Cilic in drie sets versloeg.

Novak Djokovic.
Volledig scherm
Novak Djokovic. © AFP
Diego Schwartzman.
Volledig scherm
Diego Schwartzman. © AP
 1. Sporters en clubs missen elkaar: ‘Verenigen doe je samen. Dat gaat nu even niet’
  PREMIUM
  reportage

  Sporters en clubs missen elkaar: ‘Verenigen doe je samen. Dat gaat nu even niet’

  ARNEMUIDEN - Nergens is waarschijnlijk de ‘korvendichtheid’ zo groot als in Arnemuiden. Maak je een ronde door het Walcherse dorp, dan zie je overal knalgele manden boven de schuttingen uitsteken. Nu er vanwege het coronavirus niet in clubverband gesport mag worden, biedt dat uitkomst voor veel leden van TOP. Maar daarmee is ook meteen het enige positieve genoemd. De club krijgt - net als alle andere - een grote klap te verwerken.
 2. Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen
  PREMIUM

  Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen

  VLISSINGEN - Samen met Rob Vergouwen hield Johan de Visser in 2010 VC Vlissingen in leven. In de jaren die volgden groeide zakenman De Visser bij de Walcherse voetbalvereniging uit tot een belangrijke steunpilaar. Die tijd is nu voorbij, benadrukt hij tijdens een interview meerdere keren. Als het aan De Visser ligt stopt VC Vlissingen met de zondagtak en wordt er geld en energie in de uitgeholde jeugdafdeling gestoken. Al heeft hij binnen het bestuur van de club nog weinig medestanders. ,,Want VC Vlissingen wordt geregeerd door emotie.’’