Volledig scherm
Jeremy de Nooijer zal vannacht met © Fred Rotgans

De Nooijer en Curaçao ondanks sterfgeval in selectie toch in actie tegen Haïti

HAÏTI- De selectie van Curaçao is opgeschikt door het overlijden van reservedoelman Jarzinho Pieter (31). Toch zal de ploeg -met Jeremy de Nooijer in de gelederen- dinsdagnacht hun wedstrijd spelen tegen Haïti. 

De wedstrijd wordt dinsdagnacht om 00.00 uur (Nederlandse tijd) gespeeld. Curaçao won afgelopen weekend de thuiswedstrijd tegen Haïti in de CONCACAF Nations League al met 1-0 dankzij een doelpunt van Elson Hooi.

De voetbalband laat weten: ,,De gedachten en gebeden van de CONCACAF-familie gaan uit naar de naasten van Pieter, naar de bond van Curaçao en naar zijn team. De confederatie is op de hoogte gebracht door de bond van Curaçao dat, na overleg met de spelers, de wedstrijd doorgaat als eerbetoon aan hun teamgenoot. Een minuut stilte zal in acht worden genomen voorafgaand aan alle wedstrijden vandaag.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voormalig Brits tennistalent hervindt spelplezier in Zeeland
    PREMIUM

    Voormalig Brits tennista­lent hervindt spelple­zier in Zeeland

    TERNEUZEN – Helen Rabot (25) en Kelsey van den Hemel (17) trainen iedere week in Racketcentrum Terneuzen en onlangs wonnen ze op hun sloffen het Dullaert Dubbel toernooi. Op zich allemaal niet zo bijzonder, ware het niet dat de Engelse Rabot op haar veertiende tot de top van Engeland behoorde. Zo speelde ze bijvoorbeeld tegen de huidige Britse proftennissters Katie Boulter, Harriet Dart en Katy Dunne, bekende namen uit het Britse Fed Cup team. Rabot pakte in oktober het racket weer ter hand. In Hulst speelde ze haar eerste wedstrijden sinds zes jaar.

Live Voetbal

home logo NapoliNAP
21:00
BarcelonaBAR
away logo
home logo ChelseaCHE
21:00
FC Bayern MünchenFCB
away logo