Volledig scherm
Robin Haase. © ANP

Challengertoernooi duurt voor Haase slechts 67 minuten

Het challengertoernooi van Banja Luka duurde voor Robin Haase slechts 67 minuten. Hij liet zich in de tweede ronde op het Bosnische gravel verrassen door de Italiaan Gian Marco Moroni: 6-1, 6-4. 

Haase hoefde in de eerste ronde niet in actie te komen vanwege zijn geplaatste status. Die maakte hij tegen de nummer 279 van de wereld niet waar. Inmiddels is Haase afgezakt naar de 156ste plaats op de mondiale ranglijst. 

Daarom is Haase veroordeeld tot het spelen van challengertoernooien. Dat gaat hem niet al te best af. Eerder dit jaar deed hij ook al een keer mee aan een challenger en ook toen verloor hij zijn eerste partij. 

Tallon Griekspoor wist zich in Banja Luka wel te plaatsen voor de derde ronde. De nummer 187 van de wereld won met 7-5, 4-6, 6-3 van de Fransman Fabien Reboul.

  1. Na nieuwe schouderblessure twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoekomst

    Na nieuwe schouder­bles­su­re twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoe­komst

    MIDDELBURG - Hoek moet het waarschijnlijk een week of zes zonder Gert-Jan van Leiden stellen. De centrale verdediger viel zaterdag in het uitduel met Ter Leede (3-2-nederlaag) na 74 minuten geblesseerd uit. De rechterschouder van Van Leiden schoot uit de kom en daardoor mist hij sowieso de derby van aanstaande zaterdag tegen Goes en de duels met VVSB, Dovo en Barendrecht. En het is de vraag of de Middelburger nog gaat voetballen, wanneer hij weer hersteld is.