Volledig scherm
Regenval teistert Italian Open. © EPA

Bertens pas morgen in actie door zware regenval in Rome

Kiki Bertens komt pas morgen in actie op de Italian Open. Regenval teisterde vandaag het graveltoernooi in Rome.   

Volledig scherm
Kiki Bertens schreeuwt het uit na haar zege in Madrid. © Getty Images

Eigenlijk zou Bertens om half zes beginnen in haar tweede ronde-partij tegen “lucky loser” Amanda Anisimova, maar door hevige regenval gaat deze wedstrijd voorlopig niet door. Bertens, die afgelopen weekend het toernooi van Madrid won, kreeg voor de eerste ronde een bye.

Gedurende de dag schoof de organisatie continu het aanvangstijdstip op, maar om iets voor 19.00 uur werd besloten het merendeel van de partijen te schrappen. De organisatie hoopt woensdagavond nog vier partijen op de drie grootste banen te kunnen spelen. Door de regen moeten ook Roger Federer en achtvoudig winnaar Rafael Nadal hun rentree uitstellen tot morgen. 

  1. Zoektocht naar kampioensschaal Terneuzense Boys krijgt nieuwe wending

    Zoektocht naar kampioens­schaal Terneuzen­se Boys krijgt nieuwe wending

    TERNEUZEN - De kampioensschaal van Terneuzense Boys is nog steeds niet teruggevonden, maar inmiddels heeft de eerste selectie van de Zeeuws-Vlaamse club wel een aanwijzing ontvangen dat de trofee niet bij het vuilnis is beland. Dinsdag lag er een witte envelop bij de ingang van het complex van de kampioen van de tweede klasse zaterdag. In die envelop zat een foto van de schaal, genomen in Terneuzen, bij de jachthaven aan de Otheense Kreek.