Kiki Bertens op Wimbledon.
Volledig scherm
Kiki Bertens op Wimbledon. © Getty Images

Bertens in drie sets te sterk voor Paolini voor plek in halve finale Palermo

Kiki Bertens heeft zich geplaatst voor de halve finales van het WTA-toernooi in Palermo. De 27-jarige tennisster uit Wateringen won in een nachtelijke partij op een warm Sicilië in drie sets van de Italiaanse Jasmine Paolini: 6-4, 1-6, 6-1. 

 1. Frank de Boer sluit aan in lange rij steunbetuigingen voor Christian Eriksen: ‘Word snel weer beter!’

  Frank de Boer sluit aan in lange rij steunbetui­gin­gen voor Christian Eriksen: ‘Word snel weer beter!’

  De sportwereld heeft zaterdag massaal meegeleefd met Christian Eriksen, die vanavond tijdens het duel van Denemarken tegen Finland plots neerviel op het veld. De Deense sterspeler van Inter moest gereanimeerd worden, maar is bij kennis en heeft zich alweer tot de selectie van Denemarken gericht. Via social media stromen de steunbetuigingen voor Eriksen binnen, waaronder oud-werkgevers Ajax en Tottenham Hotspur. Maar ook tal van voetballers reageerden op het vreselijke incident.
 2. Al slaapwandelend wilde ik Frank Rijkaard van advies voorzien
  PREMIUM

  Al slaapwande­lend wilde ik Frank Rijkaard van advies voorzien

  Daar stonden we dan, midden in de nacht, met z’n tweeën. Het was de zomer van 2000, Frank Rijkaard was bondscoach en ik wilde hem tijdens een warme nacht al slaapwandelend van advies voorzien. Ik trok mijn vriendin mee naar de gang van ons Vlissingse flatje en vertelde haar daar wat de ideale opstelling was voor het Nederlands elftal. Zij werd als eerste echt wakker, geloof ik, en maakte een einde aan het gedoe. Kom, we gaan slapen.