Kiki Bertens.
Volledig scherm
Kiki Bertens. © BSR Agency

Bertens en de Elite Trophy: hoe zit dat?

Het ging de afgelopen maanden over de WTA Finals, maar die haalde Kiki Bertens net niet. In plaats daarvan doet ze vanaf morgenochtend (Bertens begint om 09.30 uur tegen Donna Vekic) in het Chinese Zhuhai mee aan de WTA Elite Trophy, zeg maar het eindejaarstoernooi voor ‘the best of the rest’. De belangrijkste vragen en antwoorden over dat toernooi op een rijtje.

 1. Geertruida stapt als beoogde vervanger Fer met Feyenoord vliegtuig in naar Zagreb

  Geertruida stapt als beoogde vervanger Fer met Feyenoord vliegtuig in naar Zagreb

  Feyenoord reist morgen met een eigen vliegtuig naar Kroatië om in de avonduren even te kunnen trainen in het Maksimir Stadion van Dinamo Zagreb. Zoals bekend reist de geblesseerde Leroy Fer niet mee naar Kroatië. De verdedigende middenvelder zal vermoedelijk door Lutsharel Geertruida worden vervangen. Voor Geertruida zal een belangrijke rol zijn weggelegd in samenwerking met de centrumverdedigers Uros Spajic en Marcos Senesi.
 2. Zeeuwse doelman ontwerpt en maakt zijn eigen keepershandschoenen
  PREMIUM

  Zeeuwse doelman ontwerpt en maakt zijn eigen keepers­hand­schoe­nen

  ULVENHOUT - Kocht hij vroeger zijn keepershandschoenen, dan telde hij daar zo’n zeventig euro voor neer. Tegenwoordig schommelt de prijs tussen de honderd en honderdtwintig euro. Nu maakt dat voor Sjef van der Kinderen weinig uit, aangezien hij bij zijn club het aankoopbonnetje zo’n drie keer per seizoen mag declareren. Maar het kan goedkoper én beter, dacht de Zeeuws-Vlaming, die nu al zo’n vijf jaar in Breda woont en sinds dit seizoen uitkomt voor het Ulvenhoutse UVV’40.