Volledig scherm
David Neres in duel met Renato Tapia © Getty Images

Badmuts voor Neres na botsing met ploeggenoot

David Neres keert bij Ajax terug met een lichte hoofdpijn. De aanvaller werd tijdens het duel met Peru aan het hoofd geraakt en na verzorging kreeg een opvallende badmuts op zijn hoofd.

De badmuts moet ervoor zorgen dat het verband goed op het hoofd blijft zitten. Ook Casemiro, de ploeggenoot waarmee Neres botste, kreeg de badmuts toebedeeld.

Peru versloeg Brazilië uiteindelijk met 1-0 in het oefenduel dat werd gespeeld in Los Angeles. Het enige doelpunt viel zes minuten voor tijd en werd, met het hoofd, gemaakt door de mee opgekomen verdediger Luis Abram.

Daarmee namen de Peruanen, met Feyenoorder Renato Tapia in de basis, revanche voor de verloren finale afgelopen zomer in de strijd om de Copa América. Invaller Neymar speelde bij de Brazilianen het laatste halfuur mee. Neres werd kort na het invallen van Neymar gewisseld.

Volledig scherm
© AFP
Volledig scherm
Casemiro © AP
  1. Squasher Piëdro Schweertman uit Koudekerke bondscoach en nummer één van Polen
    PREMIUM

    Squasher Piëdro Schweert­man uit Koudekerke bondscoach en nummer één van Polen

    WARSCHAU - Piëdro Schweertman, de uit Koudekerke afkomstige squasher, heeft iets bijzonders voor elkaar gekregen: hij is in twee landen de nummer één op de ranking. In Nederland is de viervoudig nationaal kampioen dat al negen jaar aan één stuk en in Polen, waar hij sinds 2018 woont, staat hij nu een halve week helemaal bovenaan. Een toernooizege in Gdynia leverde hem zondag daarvoor voldoende punten op.

Live Voetbal

home logo Getafe CFGET
EINDE
2-0
AjaxAJA
away logo
home logo AZAZ
EINDE
1-1
LASKLAS
away logo