Suzanne Schulting profiteert in de laatste ronde van de val van de twee Koreaanse dames en gaat als eerste op de finish af waar zij olympisch kampioen op de 1000 meter wordt.
Volledig scherm
Suzanne Schulting profiteert in de laatste ronde van de val van de twee Koreaanse dames en gaat als eerste op de finish af waar zij olympisch kampioen op de 1000 meter wordt. © Pim Ras

AD-fotograaf Pim Ras wint Zilveren Camera

Pim Ras, hoffotograaf van AD Sportwereld, heeft de Zilveren Camera gewonnen in de categorie Sport voor zijn serie foto's van Suzanne Schulting: van olympische val tot sportvrouw van het jaar. Ras is ook met drie inzendingen genomineerd voor de Sportfoto van het Jaar. Die winnaar wordt op 28 januari bekend gemaakt.

 1. FC Twente zet dramatische thuisreeks voort tegen Willem II
  Samenvatting

  FC Twente zet dramati­sche thuisreeks voort tegen Willem II

  Het thuisvoordeel in de eredivisie is al geruime tijd niet aan FC Twente besteed. De Tukkers wisten in de lege Grolsch Veste ook niet van degradatiekandidaat Willem II te winnen en speelde met 1-1 gelijk. Daardoor wacht de club uit Enschede nog altijd op de eerste competitiezege op eigen veld sinds eind oktober. Willem II daarentegen is nu drie eredivisieduels op rij ongeslagen, maar de degradatiezorgen zijn nog altijd groot in Tilburg.
 1. Bekijk hier alle voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier alle voetbalsa­men­vat­tin­gen

 2. Maarten Wijffels: 'Verdedingsfouten PSV zijn structureel'
  Play

  Maarten Wijffels: 'Verdedings­fou­ten PSV zijn structu­reel'