1. Onfortuinlijke Sven d’Hooghe is geopereerd en ontvangt veel steun
  PREMIUM

  Onfortuin­lij­ke Sven d’Hooghe is geopereerd en ontvangt veel steun

  CLINGE - Sven d’Hooghe zal zich de eerste competitiewedstrijd na bijna een jaar tijd ongetwijfeld anders hebben voorgesteld. In de derby tegen Steen raakte de onfortuinlijke aanvaller van Clinge vlak na rust zwaar geblesseerd en vervolgens bracht hij de nacht door in het ziekenhuis. Hij werd direct geopereerd en inmiddels ligt hij thuis op de bank. ,,Ik hoorde een knak, dan weet je dat het foute boel is.”
 2. Vader-zoonstrijd en Vlissingse derby in eerste ronde ronde van districtsbeker

  Va­der-zoonstrijd en Vlissingse derby in eerste ronde ronde van districts­be­ker

  VLISSINGEN - De loting voor de eerste ronde van de districtsbeker heeft een aantal aardige affiches opgeleverd. Zo staat trainer Alexander van Keulen op zaterdag 13 november met zijn ploeg Yerseke tegenover Kloetinge. Bij de eersteklasser speelt zijn zoon Valentijn, die zaterdag nog de 0-2 maakte in het duel van Kloetinge met SHO. Terneuzense Boys, de andere zaterdag-eersteklasser, gaat op bezoek bij derdeklasser Luctor Heinkenszand.
 1. Papa Niek Luime laat zich bij HVV'24 weer inspireren door zoon James
  PREMIUM

  Papa Niek Luime laat zich bij HVV'24 weer inspireren door zoon James

  PHILIPPINE - Een jaar geleden werd Niek Luime voor het eerst vader en vierde hij dat een dag na de geboorte van zijn zoon James met drie treffers tegen Philippine. Zondag deed de spits van HVV’24 dat op de eerste verjaardag van de kleine Luime dunnetjes over. Papa Luime tekende – uitgerekend weer tegen Philippine - voor de eerste twee doelpunten van HVV’24. Daarmee had de aanvaller een belangrijke aandeel in de 0-3 zege van de Hulster formatie.

Teamspor­ten