Volledig scherm
Dimitri Kaijser was als Pro Tour Stringer ook actief op de afgelopen twee edities van het ABN Amro toernooi in Rotterdam © Menno Kole

Zwitsers avontuur voor Dimitri Kaijser

VLISSINGEN - De Vlissingse racketbespanner Dimitri Kaijser (48) mag zijn kunsten vertonnen in Zwitserland. Kaijser mag als Pro Tour Stringer aan de slag tijdens het Ladies Championship Gstaad en Swiss Open Gstaad Tennis Toernooi in Zwitserland. Het WTA-toernooi (vrouwen) vindt plaats van 14 t/m 22 juli en het ATP-toernooi (mannen) aansluitend van 23 t/m 29 juli.

Kaijser maakt samen met een aantal andere Pro Tour Stringers deel uit van het Tecnifibre Stringing Team. Op de deelnemerslijst in Gstaad prijken namen zoals Stan Wawrinka, Roberto Bautista-Agut, Fabio Fognini en Robin Haase. Bij de vrouwen is Kiki Bertens titelverdedigster. 

Professie

Het idee om zijn professie te maken van het rackets bespannen ontstond bij Kaijser een aantal jaar geleden. Hij volgde nationale - en internationale cursussen op het gebied van bespannen. Inmiddels is hij ERSA certified stringer, master raquet technician, master of raquetsports en pro tour stringer level 1 in zowel tennis als squash. Dagelijks bespant hij voor zijn eigen bedrijf, dat is gevestigd in het Racketcentrum te Vlissingen. In februari van dit jaar en het jaar daarvoor stond Kaijser ook al op het ABN AMRO Toernooi in Ahoy Rotterdam.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement