Shirin van Anrooij finisht in Harrogate in de tweede tijd.
Volledig scherm
Shirin van Anrooij finisht in Harrogate in de tweede tijd. © photo: Cor Vos

Zilver voor Shirin van Anrooij op WK tijdrijden

HARROGATE - Shirin van Anrooij is maandag in het Engelse Harrogate tweede geworden bij het wereldkampioenschaap tijdrijden voor de junior-vrouwen. Het zeventienjarige multitalent uit Kapelle kwam op een glooiend parkoers – haar op het lijf geschreven – met 22.19,84 minuten drie seconden tekort op de Russin Aigul Gareeva, die nota bene in de laatste 500 meter een verkeerde afslag nam.

0 reacties

 1. Ron de Waal neemt bij Brabantse hoofdklasser stokje over van John Jansen
  PREMIUM

  Ron de Waal neemt bij Brabantse hoofdklas­ser stokje over van John Jansen

  HEERLE - Vorig jaar juni besloot de immer opgewekte John Jansen nog één keer het avontuur als handbaltrainer buiten Zeeland aan te gaan. Hij ging aan de slag met de vrouwen van HV Heerle. Na een kort seizoen, dat vooral werd beperkt door alle Covid-maatregelen, heeft de 68-jarige oefenmeester zijn avontuur wegens gezondheidsredenen weer moeten staken. Ron de Waal uit Vlissingen heeft het stokje overgenomen.
 2. Opmars Thomas Wulffraat in Heikant gestuit door losgebroken paarden

  Opmars Thomas Wulffraat in Heikant gestuit door losgebro­ken paarden

  HEIKANT In de strijd om de eerste plaats in de Goruna-serie in Heikant probeerde Thomas Wulffraat zijn tijd op de 9.9 kilometer te verbeteren en zo Sander Post van de eerste plaats te stoten. Na zeven kilometer in een strak tempo kwamen er drie losgebroken paarden op de weg lopen. Eén paard, met veulen, ging dwars op de weg staan en liep naar Wulffraat toe. Hij koos eieren voor zijn geld en klom over een hek om zich in veiligheid te brengen.