Harry van Putte weet dat hij met Stevo een moeilijk jaar tegemoet gaat, maar handhaven lijkt hem makkelijker dan een niveau lager kampioen worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry van Putte weet dat hij met Stevo een moeilijk jaar tegemoet gaat, maar handhaven lijkt hem makkelijker dan een niveau lager kampioen worden. © Camile Schelstraete

Zeeuwse volleybaltrainer Harry van Putte: ‘Moeilijke ballen win je op mentaliteit’

ZUIDDORPE - Hard trainen is volgens Stevo-trainer Harry van Putte als winkelen. ,,Van slenteren word je doodmoe, als je doorstapt is dat heel anders.’’ Dat zegt hij aan de vooravond van de competitiestart met zijn team uit Zuiddorpe, het hoogst spelende team van Zeeland. 

  1. Weggepest bij de voetbal, welkom bij Oemoemenoe, al 50 jaar lang
    PREMIUM

    Weggepest bij de voetbal, welkom bij Oemoemenoe, al 50 jaar lang

    MIDDELBURG - De Eerste Zeeuwse Rugby Club Oemoemenoe viert haar vijftigste verjaardag. Een echte familieclub waar respect, discipline en kameraadschap de belangrijkste waarden zijn en waar iedereen welkom is. Een club die in de loop der jaren vele jongens en meisjes op het veld, maar ook op maatschappelijk vlak heeft gevormd. En een eerste team dat inmiddels bijna niet meer weg te denken is van uit de ereklasse, het hoogste niveau van Nederland.