Ivo Munter ziet zijn jonge team van Laudame Financials/VCN een punt vieren in de uiteindelijk verloren bekerfinale tegen Apollo8.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivo Munter ziet zijn jonge team van Laudame Financials/VCN een punt vieren in de uiteindelijk verloren bekerfinale tegen Apollo8. © Pim Waslander

Zeeuwse trainer Ivo Munter geeft zijn team een 9 in bekerfinale

GRONINGEN - Trainer Ivo Munter en manager Ard Kramer reikten met de volleybalsters van Laudame Financials/VCN voor het tweede jaar op rij tot de bekerfinale. Maar net als vorig jaar moest de Zeeuwse staf in Zuid-Hollandse dienst zich tevreden stellen met zilver. VCN verloor met 3-1 (27-25, 25-13, 16-25, 25-19) van Apollo8, maar maakte er veel meer dan vorig jaar tegen Sliedrecht Sport een echte wedstrijd van.

 1. Van knikkende knieën heeft Ivo Munter geen last voor eredivisie-debuut: ‘Ik lust ze rauw, zeg maar’
  PREMIUM

  Van knikkende knieën heeft Ivo Munter geen last voor eredivisie-de­buut: ‘Ik lust ze rauw, zeg maar’

  CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Met de uit Bruinisse afkomstige trainer Ivo Munter (35) en de in Zuidzande geboren voorzitter Ard Kramer aan het roer debuteren de volleybalsters van Laudame Financials/VCN zaterdag in een bij voorbaat memorabel seizoen in de eredivisie. Het avontuur begint met een thuisduel met Eurosped. Ondanks een gebrekkige voorbereiding heeft trainer Munter veel vertrouwen in zijn selectie. ,,De gretigheid is groot.’’
 2. 

Motoriek van Zeeuwse jeugd is door corona nog groter punt van zorg geworden
  PREMIUM

  Motoriek van Zeeuwse jeugd is door corona nog groter punt van zorg geworden

  MIDDELBURG - De Zeeuwse basisschoolleerlingen bewegen slechter dan hun leeftijdsgenoten elders in het land. Dat wees een screening vóór de coronacrisis al uit en Patrick Vader, de manager Sport & Bewegen bij SportZeeland, vreest dat de situatie in de afgelopen twaalf maanden alleen maar schrijnender is geworden. ,,Vooral voor de kinderen is het erg”, geeft hij aan. ,,In de eerste acht levensjaren moet je een goede basis kunnen leggen voor de rest van je leven.”
 1. Zo haalde PSG de halve finale na spektakel tegen Bayern
  Play

  Zo haalde PSG de halve finale na spektakel tegen Bayern

 2. Bekijk hier alle voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier alle voetbalsa­men­vat­tin­gen