De winnaars van de Zeeuwse strokeplaykampioenschappen in Bruinisse. Geheel links Zino Meesen, rechts van hem Hanneke Bommeljé.
Volledig scherm
De winnaars van de Zeeuwse strokeplaykampioenschappen in Bruinisse. Geheel links Zino Meesen, rechts van hem Hanneke Bommeljé. © Golfclub Grevelingenhout

Zeeuwse strokeplaytitels voor golfers Bommeljé en Meesen

BRUINISSE - Bij de 24ste editie van de Zeeuwse strokeplaykampioenschappen in Bruinisse gingen de hoofdprijzen naar Hanneke Bommeljé en Zino Meesen. Bommeljé, die Julie Harcq en Julia Franken achter zich wist te houden, komt uit voor de Domburgsche Golfclub. Meesen, speler van De Woeste Kop uit Axel, bleef het Grevelingenhout-duo Job Jan Simmelink en Martijn Smits voor.

  1. Monique Verschuure is inspiratie voor coronapatiēnten; Yersekse atlete maakt verbluffende rentree
    PREMIUM

    Monique Verschuure is inspiratie voor coronapatiēnten; Yersekse atlete maakt verbluffen­de rentree

    YERSEKE - Er waren momenten waarop Monique Verschuure dacht dat ze nooit meer sportster kon zijn. De atlete uit Yerseke herstelde maar niet van corona. ,,Ik heb negen maanden lang bijna elke dag koorts gehad”, vertelt ze. ,,Steeds als ik me weer iets beter voelde en een klein stukje probeerde hard te lopen, kreeg ik een terugslag. Ik had werkelijk het idee dat het niet meer goed zou komen.”