De cricketwedstrijd op de Maliebaan in Den Haag (augustus 1881) tussen het Engelse Uxbridge en een Nederlands mixteam met onder anderen Johnny Fransen van de Putte.
Volledig scherm
PREMIUM
De cricketwedstrijd op de Maliebaan in Den Haag (augustus 1881) tussen het Engelse Uxbridge en een Nederlands mixteam met onder anderen Johnny Fransen van de Putte. © Getekende impressie door Ch. Rochussen in Eigen Haard, nr. 40 (1881): 357

Zeeuwse Pim Mulier bracht georganiseerd teamsporten in Goes op gang

GOES - Johnny Fransen van de Putte is sportgeschiedenis. Als er in Goes alleen nog maar gymnastiek- en schietverenigingen zijn, laat hij de stad in 1882 kennismaken met een georganiseerde teamsport.

 1. Munter en Kramer schrijven voor tweede jaar op rij geschiedenis met volleybalsters VCN

  Munter en Kramer schrijven voor tweede jaar op rij geschiede­nis met volleybal­sters VCN

  CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De Zeeuwen Ivo Munter (trainer) en Ard Kramer (manager) hebben met de volleybalsters van Laudame Financials/VCN voor het tweede jaar op rij geschiedenis geschreven. De debutant in de eredivisie won in de halve finale voor de beker met 3-1 van FAST en treft maandag in Groningen in de MartiniPlaza in de finale Apollo8, dat zich ook voor de finale van de competitie om het landskampioenschap heeft geplaatst.
 1. Zo haalde PSG de halve finale na spektakel tegen Bayern
  Play

  Zo haalde PSG de halve finale na spektakel tegen Bayern

 2. Bekijk hier alle voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier alle voetbalsa­men­vat­tin­gen