Vincent van der Meijden (op de achtergrond) tijdens een training van HC Zeeland. Bij die club werkt hij dit seizoen samen met Sjoerd Jongepier.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent van der Meijden (op de achtergrond) tijdens een training van HC Zeeland. Bij die club werkt hij dit seizoen samen met Sjoerd Jongepier. © Dirk Jan Gjeltema

Zeeuwse handballers hebben elkaar eindelijk gevonden

MIDDELBURG - Ook de heren in handballend Zeeland hebben elkaar eindelijk nadrukkelijker gevonden. De spelers die vorig seizoen nog als Orion/GSC uitkwamen, komen in de komende competitie uit als HC Zeeland 2, waardoor het uitwisselen van spelers mogelijk wordt.

  1. Van Anrooij: ‘Trek laat zien dat het mij op een normaal tempo wil brengen’
    PREMIUM

    Van Anrooij: ‘Trek laat zien dat het mij op een normaal tempo wil brengen’

    KAPELLE - Voor de tweede keer in 2020 heeft Shirin van Anrooij (18) een mooi contract getekend. In het voorjaar maakte de Kapelse binnen het veldrijden de overstap naar het Belgische Telenet Baloise Lions en maandag maakte ze bekend dat ze binnen het wegwielrennen naar het Amerikaanse Trek-Segafredo overstapt. ,,Ik denk niet dat het één met het ander gaat botsen”, zegt ze. ,,En mochten er activiteiten overlappen, dan zal er goed overleg zijn.”