Volledig scherm
Max Meuwsen (rechts) gaat op voor titelprolongatie © Ruben Oreel

Zeeuwse golftitel staat op het spel in Bruinisse

BRUINISSE - Bij Golfclub Grevelingenhout wordt zaterdag voor de 21ste keer het Zeeuws kampioenschap strokeplay gehouden. De drie beste spelers en speelsters van de zeven Zeeuwse golfverenigingen gaan met elkaar de strijd aan om de Zeeuwse titel.

Max Meuwsen, speler van de organiserende club, verdedigt bij de mannen zijn titel. Bij de vrouwen geldt hetzelfde voor Lieselotte Rigbers van De Zeeuwsche uit Middelburg.

De deelnemers staat een lange dag te wachten. Om 8.30 uur gaan de eerste golfers al de baan op voor hun eerste ronde over achttien holes. Om 13.00 start vervolgens de middagsessie, opnieuw een ronde over achttien holes. De man en vrouw die aan het einde van de dag de minste slagen nodig hadden om de 36 holes af te werken, gaan er met de Zeeuwse titel vandoor.

Deelnemerslijst

Mannen. Sander de Vries, Erik Hertzberger, Jurre van der Lende (allen Domburgsche Golfclub), Steef Rost, Jan Pijpelink, Ronald Verbeek (allen De Goese Golf), Max Meuwsen (titelverdediger), Bas Post, Job Jan Simmelink, William Remeeus (allen Grevelingenhout), Maarten Gideonse, Bas van der Ploeg, Victor Guilloteaux (allen De Zeeuwsche), Johan de Feijter, Brikke Decoster, Cedric Sorgeloose (allen Golfclub Oostburg), Tom Vandekerkhof, Geert Symos, Cas van Dijk (allen Golfcentrum Reymerswael), Zino Meesen, Anne van der Aa, Nikita van Waesberghe (allen De Woeste Kop).

Vrouwen. Ditty de Klerk (Domburghse Golfclub), Jannie van Dommelen (De Goese Golf), Hanna Korsmit, Marleen Otten, Angelique Meijer (Grevelingenhout), Liselotte Rigbers (titelverdedigster), Monique Gordijn (De Zeeuwsche), Nelly van de Velde, Julie Harcq, Claudine Vanstaen (allen Golfclub Oostburg), Bep Pierik, Julia Franken, Ria de Haas (allen Golfcentrum Reymerswael), Gillian Aburn, Lynn van Eetvelde, Caroline Menu (allen De Woeste Kop).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement