Volledig scherm
ldm22/09/2018 - Middelburg - tafeltennis TTC Middelburg - Hilversum — Jonathan Claus © Lex De Meester

Wouter van der Mark zorgt voor de enige punten bij TTCM

UTRECHT - De tafeltennissers van TTC Middelburg hadden het zaterdag taai tegen SVE, de koploper in de tweede divisie.

Het Zeeuwse trio verloor in Utrecht met 7-3. De drie punten van TTC Middelburg werden gemaakt door Wouter van der Mark, die al zijn individuele partijen won. Zijn ploegmaats Sören de Witte en jonkie Jonathan Claus bleven puntloos.

Halverwege de competitie staat TTC Middelburg voorlaatste. De laatste plaats wordt bezet door HBC, dat drie punten minder heeft. Zaterdag 13 oktober komt HBC op bezoek in Middelburg. In de strijd voor lijfsbehoud kan TTC Middelburg zich in die wedstrijd weinig permitteren. De heenwedstrijd tussen beide eindigde in 5-5.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwan Tolhoek blij met verlenging contract bij Team Jumbo-Visma

    Antwan Tolhoek blij met verlenging contract bij Team Jum­bo-Vis­ma

    VLISSINGEN - Wielrenner Antwan Tolhoek blijft twee jaar langer bij Team Jumbo-Visma. De 25-jarige renner uit Yerseke betwist momenteel de Giro d’Italia voor de Nederlandse WorldTour-formatie waar hij met zijn ploeggenoot Primoz Roglic een gooi naar de eindzege doet. ,,Ik ben blij dat ik hier kan blijven”, vertelt Tolhoek over zijn contractverlenging. ,,De volledige ploeg ontwikkelt zich in positieve zin en daarom heb ik voor een langer verblijf bij dit team gekozen.”