Volledig scherm
ciclista in attesa di partire per la corsa © Getty Images/iStockphoto

Wolphaartsdijk heeft zijn ronde terug

WOLPHAARTSDIJK - Het is zowat 25 jaar geleden dat Wolphaartsdijk nog een wegwedstrijd had.

Wielerliefhebbers als Kees Reijnhout en Martin Boer vonden dat dit moest veranderen en zodoende wordt zaterdag weer een Ronde van Wolphaartsdijk verreden.

Deze dient meteen als slotkoers van TMZ die na de problemen van vorig jaar nu een nieuwe locatie hebben. Na afloop van de wedstrijden zullen de prijzen van de verschillende TMZ-klassementen worden uitgereikt in Kreekes Vis & Resto in de Burgemeester Hackstraat. De inschrijving is bij Reysport aan de Sportweg 1c.

De wedstrijd telt niet meer mee voor het TMZ-klassement. Om 13.00 uur wordt er gestart met de 40+ en de D-categorie waarna de amateurs en S/P-klasse om 14.16 uur het parkoers worden opgestuurd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van der Lijke en Minnaard vochten tegen de bierkaai
    PREMIUM

    Van der Lijke en Minnaard vochten tegen de bierkaai

    BERG EN TERBLIJT - Ruim 200 kilometer reden ze zondag in de aanval tijdens de Amstel Gold Race. In de schaduw van alleskunner Mathieu van der Poel zorgden Marco Minnaard en Nick van der Lijke voor een unieke situatie met twee Zeeuwen in de vroege vlucht. ,,Het was bijzonder om in zo’n grote wedstrijd in eigen land met zijn tweeën voorop te rijden’’, klink het in koor. Het geeft ze bovendien vertrouwen voor de komende wedstrijden, zoals de Waalse Pijl van woensdag.