Volledig scherm
PREMIUM
© Peter Nicolai

Waterpoloërs De Schelde beginnen competitie met nederlaag

OVERZICHTVLISSINGEN - Zowel de mannen van De Schelde als de vrouwen van DZK kwamen zondagavond in actie in Schijndel. Beide ploegen keerden puntloos huiswaarts. De Schelde verloor met 8-7, de vrouwen van DZK met 12-9. Het mannenteam van DZK kwam niet in actie. De topper tegen DZT'62 werd afgelast wegens een mogelijk coronageval bij laatstgenoemde.

 1. Bizarre ontknoping WK: Nancy van de Ven eindigt bovenaan, maar moet titel aan concurrente laten

  Bizarre ontknoping WK: Nancy van de Ven eindigt bovenaan, maar moet titel aan concurren­te laten

  PIETRAMURATA – Weer is het niet gelukt! Nancy van de Ven is zaterdag het WK motorcross voor vrouwen geëindigd als tweede, voor de vierde maal in vijf jaar tijd. De 22-jarige Vlissingse begon nog wel als nummer één aan de laatste Grand Prix van het seizoen, maar verspeelde haar voorsprong van vier punten. Ze eindigde op exact gelijke hoogte met concurrente Courtney Duncan: 207-207. De reglementen wezen de Nieuw-Zeelandse vervolgens aan als winnares.
 2. ‘Dubbele crisis’ kost Tacx Pro Classic ook in 2021 nu al de kop
  PREMIUM

  ‘Dubbele crisis’ kost Tacx Pro Classic ook in 2021 nu al de kop

  MIDDELBURG – De coronacrisis en onderbezetting teisteren de Tacx Pro Classic. De organisatie trok in mei al aan de alarmbellen toen de huidige jaargang werd afgeblazen. Vorige week besloot de organisatie ook de wedstrijd voor komend jaar te schrappen. ,,De zoektocht naar bestuursleden en vrijwilligers is nog steeds aan de gang. Bovendien brengt de coronacrisis te veel onzekerheden met zich mee”, verklaart Patrick Kaijser het besluit namens de organisatie.
 1. Napels eert Maradona rond Europa League-duel met Rijeka
  Play

  Napels eert Maradona rond Europa Lea­gue-du­el met Rijeka

 2. Fans bewijzen Maradona laatste eer
  Play

  Fans bewijzen Maradona laatste eer