Milan Vader is nieuw bij Jumbo-Visma en was al mee op trainingskamp. ,,Mensen stapten uit de auto en maakten foto's van ons.  Dat is nieuw voor me. Jumbo-Visma spreekt internationaal natuurlijk erg aan, het geel met zwart maakt bij velen wat los.”
Volledig scherm
PREMIUM
Milan Vader is nieuw bij Jumbo-Visma en was al mee op trainingskamp. ,,Mensen stapten uit de auto en maakten foto's van ons. Dat is nieuw voor me. Jumbo-Visma spreekt internationaal natuurlijk erg aan, het geel met zwart maakt bij velen wat los.” © Jumbo-Visma

Voor Milan Vader is Jumbo-Visma next level; ‘Ik lag al op de kamer met Primoz Roglic’

ALICANTE - Officieel is Milan Vader pas sinds 1 januari in dienst van Jumbo-Visma, maar de Middelburger werd al eerder opgenomen in de zwart-gele familie. Hij paste al in de zomer van 2021 zijn nieuwe kledij, werkte vanaf november met de voedingsapp van de Nederlandse World Tour-formatie en ging in december mee op trainingskamp naar Girona. ,,Daar deelde ik ineens een hele week de kamer met Primoz Roglic...”

  1. Zeeuwse roeister wil na Atlantische Oceaan ook de Pacific oversteken; ‘Ik denk elke dag aan de zee’
    PREMIUM

    Zeeuwse roeister wil na Atlanti­sche Oceaan ook de Pacific oversteken; ‘Ik denk elke dag aan de zee’

    KORTGENE - Een jaar nadat sloeproeister Marieke le Duc-Bouwense in 43 dagen de Atlantische Oceaan overstak, heeft ze plannen voor een vergelijkbaar avontuur. In de zomer van 2023 wil de 43-jarige inwoonster van Kortgene de Stille Oceaan bedwingen. ,,Je zou bijna denken dat ik het thuis niet leuk vind, hè”, zegt ze lachend. ,,Maar dat is niet zo. Wel denk ik elke dag aan de zee, aan het overleven op het water.”