Hans Houg (4) in actie voor Ardito.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Houg (4) in actie voor Ardito. © Frans Boogaard

Volleyballer Houg (66) komt twee keer in actie en gaat daarna nog even hardlopen

MIDDELBURG - Hij geniet sinds begin oktober een pensioenuitkering, maar staat nog altijd fit in het leven. De 66-jarige Hans Houg uit Middelburg vierde vrijdagavond zijn terugkeer in het eerste team van Ardito, volleybalde een dag later met ‘zijn’ tweede team en werkte zondag een looptraining af als voorbereiding op de halve marathon van Amsterdam, die komende zondag wordt gehouden.

 1. Hard besluit korfbalbond: Alle zaalduels tot nu toe worden als niet-gespeeld beschouwd

  Hard besluit korfbal­bond: Alle zaalduels tot nu toe worden als niet-ge­speeld beschouwd

  VLISSINGEN – Het KNKV komt met een alternatieve opzet van de zaalcompetitie voor onder meer alle eerste teams. Dat heeft de korfbalbond dinsdag bekendgemaakt. Het gevolg is dat alle duels die tot nu toe gespeeld zijn, als niet-gespeeld worden beschouwd. De twee uitslagen van hoofdklasser TOP Arnemuiden worden bijvoorbeeld geschrapt. En ook de overgangsklassederby Ondo-Fortis (20-21) van afgelopen zaterdag gaat niet officieel de boeken in.
 2. Kiest ‘multitalent’ Nathan voor zijn voetbal of zijn dartpijlen?
  PREMIUM

  Kiest ‘multita­lent’ Nathan voor zijn voetbal of zijn dartpijlen?

  MIDDELBURG - Nathan Angkotta (14) zit in een moeilijk parket, darten of voetballen? Hij woont al heel zijn leven onder de rook van Zeelandia Middelburg. De club die hij op zijn negende verruilde voor JVOZ. Hij zit nu in de JO15-1 waar hij furore maakt als rechter centrale verdediger. Naast zijn voetbaltalent beschikt hij over een compleet andere vaardigheid, darten. Zondag doet hij mee aan een rankingtoernooi van Sport Pub Goes. De atletische jongen wordt steeds beter in de dikke buiken-sport, maar zijn deze tijdrovende talenten wel te combineren?