Jelles van Geffen van Freerunning Zeeland in actie
Volledig scherm
Jelles van Geffen van Freerunning Zeeland in actie © VTV

Vlissingse turnvereniging gaat van start met freerunning

VLISSINGEN - De Vlissingse turnvereniging VTV voegt een nieuwe activiteit toe aan zijn aanbod. Vanaf zaterdag zijn er bij de Walcherse club ook lessen freerunning te volgen.

 1. Van Anrooij: ‘Trek laat zien dat het mij op een normaal tempo wil brengen’
  PREMIUM

  Van Anrooij: ‘Trek laat zien dat het mij op een normaal tempo wil brengen’

  KAPELLE - Voor de tweede keer in 2020 heeft Shirin van Anrooij (18) een mooi contract getekend. In het voorjaar maakte de Kapelse binnen het veldrijden de overstap naar het Belgische Telenet Baloise Lions en maandag maakte ze bekend dat ze binnen het wegwielrennen naar het Amerikaanse Trek-Segafredo overstapt. ,,Ik denk niet dat het één met het ander gaat botsen”, zegt ze. ,,En mochten er activiteiten overlappen, dan zal er goed overleg zijn.”
 2. Antwan Tolhoek ziet Giro en seizoen stranden door corona
  PREMIUM

  Antwan Tolhoek ziet Giro en seizoen stranden door corona

  LANCIANO - Geen vuiltje aan de lucht. Zo leek het voor degenen die het nieuws over de positieve coronatest van Steven Kruijswijk hadden gemist voor aanvang van de start de tiende etappe van de Giro d’Italia. De bus van Jumbo Visma en ploegleiderswagens stonden al opgesteld en alles werd gereedgemaakt voor vertrek. Op het allerlaatste moment besliste men van hogere hand echter anders. ,,Een enorme teleurstelling, maar een verstandig besluit”, aldus Yersekenaar Antwan Tolhoek kort na zijn abrupte seizoenseinde.