Nancy van de Ven
Volledig scherm
Nancy van de Ven © Eric Laurijssen

Van de Ven en Ghidinelli Racing na dit seizoen uit elkaar

VLISSINGEN - Vlak voor de laatste WK-race, zondag in Italië, is het nieuws naar buiten gekomen dat Nancy van de Ven in 2021 geen deel meer uit zal maken van Ghidinelli Racing. Het team had de samenwerking graag willen verlengen, maar de coronapandemie gooit roet in het eten.

 1. Ook de organisatie van ultraloop ‘60 van Walcheren’ heeft een lange adem
  PREMIUM

  Ook de organisa­tie van ultraloop ‘60 van Walcheren’ heeft een lange adem

  VLISSINGEN - Het moet een raar gevoel zijn voor de organisatie van de ‘60 van Walcheren’. Het plan, concept en draaiboek liggen er al jaren, maar het atletiekevenement zag het levenslicht nog niet. 2019 kwam te vroeg, in 2020 gooide het coronavirus roet in het eten en dit jaar volgde daar een herhaling van. Wéér een jaar uitstel, wéér niet die eerste editie. Maar op 20 maart 2022 moet het dan écht gaan gebeuren.
 2. Tenniscoach uit Vlissingen begint met talenten aan de voet van de piramide
  PREMIUM

  Tennis­coach uit Vlissingen begint met talenten aan de voet van de piramide

  CAIRO - Sven Vermeulen is weer actief als reizend coach in het internationale vrouwentennis. Nadat de 43-jarige Vlissinger jarenlang met de zeer ervaren Bibiane Schoofs werkte, gaat hij nu op pad met jonge talenten. ,,Die staan nog helemaal onder aan de ladder‘’, vertelt hij vanaf zijn hotelkamer in Cairo, waar zijn eerste trip van 2021 heen ging. ,,Zij moeten nog heel veel leren. Ik ben haast ook een opvoedkundige.‘’
 3. Zeeland Darts Masters moet toernooi worden voor iedereen

  Zeeland Darts Masters moet toernooi worden voor iedereen

  SLUIS - Het is al een tijdje geleden dat de dartclub van Kevin Vermeulen bij elkaar kwam. Fysiek in ieder geval, want online heeft de uitbater van multifunctioneel centrum De Keure in Sluis tijdens de coronaperiode een nóg grotere groep darters bij elkaar verzameld. Het 800ste digitale lid komt al in zicht. En in januari 2022, als alles hopelijk grotendeels achter de rug is, hoopt de Zeeuws-Vlaming een deel van die honderden leden samen te brengen tijdens een groot fysiek toernooi: de Zeeland Darts Masters.
 1. Real Madrid houdt zicht op titel na zege op Granada
  Play

  Real Madrid houdt zicht op titel na zege op Granada

 2. Woningoverval Zahavi: vrouw met vuurwapen bedreigd, ook kinderen vastgebonden
  Play

  Woningover­val Zahavi: vrouw met vuurwapen bedreigd, ook kinderen vastgebon­den