Shirin van Anrooij (midden) viert haar overwinning in de UCI-wedstrijd in Gullegem. Bij de wereldbekerwedstrijden is ze nog op zoek naar haar eerste podiumplek. In Hoogerheide is daarvoor de voorlopig laatste kans.
Volledig scherm
PREMIUM
Shirin van Anrooij (midden) viert haar overwinning in de UCI-wedstrijd in Gullegem. Bij de wereldbekerwedstrijden is ze nog op zoek naar haar eerste podiumplek. In Hoogerheide is daarvoor de voorlopig laatste kans. © BELGA

Van Anrooij verdedigt in finalerace Hoogerheide haar vijfde plaats in World Cup-klassement

HOOGERHEIDE - Shirin van Anrooij sluit zondag een zeer succesvol wereldbekerseizoen af dicht bij huis. In Hoogerheide is de finale van het vijftien wedstrijden tellende circuit. De negentienjarige Kapelse zal bij de beloftes sowieso als nummer drie op het podium komen, maar het is nog de vraag hoe hoog ze eindigt in het overallklassement.

  1. TOP accepteert het grote gat met de absolute top
    PREMIUM

    TOP accepteert het grote gat met de absolute top

    ARNEMUIDEN - Het was niet dat de korfballers van TOP Arnemuiden zaterdag hun schouders ophaalden na de dikke nederlaag tegen DVO (12-23), maar het scheelde niet veel. Bij de Zeeuwse ereklasser kunnen ze het zich namelijk niet voorstellen dat ze de komende weken nog in de problemen gaan komen. ,,We staan na vandaag nog steeds dik voor op Koog Zaandijk en AW.DTV. Die gaan ons echt niet in de laatste vier speelrondes nog voorbij”, verklaarde Jurriaan Bouwens de houding van hem en zijn teamgenoten.