Elisa Longo Borghini (rechts, derde plek) is een ploeggenote van Shirin van Anrooij, die zelf 48ste werd.
Volledig scherm
Elisa Longo Borghini (rechts, derde plek) is een ploeggenote van Shirin van Anrooij, die zelf 48ste werd. © photo: Cor Vos

Van Anrooij haalt Luik net binnen top 50

LUIK - Shirin van Anrooij is bij haar eerste deelname aan Luik-Bastenaken-Luik als 48ste geëindigd. Na 141 kilometer had de Kapelse 9.04 minuten achterstand op winnares Demi Vollering.

 1. Ron de Waal neemt bij Brabantse hoofdklasser stokje over van John Jansen
  PREMIUM

  Ron de Waal neemt bij Brabantse hoofdklas­ser stokje over van John Jansen

  HEERLE - Vorig jaar juni besloot de immer opgewekte John Jansen nog één keer het avontuur als handbaltrainer buiten Zeeland aan te gaan. Hij ging aan de slag met de vrouwen van HV Heerle. Na een kort seizoen, dat vooral werd beperkt door alle Covid-maatregelen, heeft de 68-jarige oefenmeester zijn avontuur wegens gezondheidsredenen weer moeten staken. Ron de Waal uit Vlissingen heeft het stokje overgenomen.
 2. Handballer uit Middelburg kan zaterdag landskampioen worden in Aalsmeer
  PREMIUM

  Handballer uit Middelburg kan zaterdag landskampi­oen worden in Aalsmeer

  AALSMEER - Handballer Thomas Houtepen kan zaterdag met Green Park Aalsmeer landskampioen worden. De 19-jarige jeugdinternational won met zijn ploeg afgelopen weekend de eerste finalewedstrijd met 23-27 van de Limburg Lions. Wordt er in Aalsmeer opnieuw gewonnen, dan is de landstitel een feit. Wordt er verloren, dan wordt de titelstrijd volgend weekend beslecht met een beslissingswedstrijd in Sittard-Geleen. Zijn verhaal.