Volledig scherm
Van links naar rechts drie van de vier winnende rensters van Jos Feron Lady Force: Nancy van der Burg, Marieke van Witzenburg en Kaat Hannes. © Jos Feron Lady Force

Uniek succes Zeeuwse wielerploeg: vier zeges op één dag

VLISSINGEN - De Zeeuwse wielerploeg Jos Feron Lady Force beleefde zondag een unieke dag. Op één dag behaalde de ploeg vier zeges. Dat lukte nooit eerder, wist ploegleider Gerrie Sijnesael.

Eerst won Nancy van der Burg het criterium van De Wijk. Vervolgens won Marieke van Witzenburg in België de Omloop van Mol, waarna Kaat Hannes ook nog eens provinciaal kampioen van Antwerpen werd en  Hanna Gruber-Stadler in Oostenrijk de nationaal tijdrit voor renster onder 23 jaar won.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De ziekenboeg van Tovaal zit te vol om mee te kunnen doen om de prijzen

    De ziekenboeg van Tovaal zit te vol om mee te kunnen doen om de prijzen

    GOES - De rugbyers van Tovaal doen dit seizoen niet mee om de titel in de Cup Poule van de tweede klasse. De Goesenaren bereikten de eindstrijd vrij eenvoudig, maar inmiddels is de selectie van trainer Brian Hendry door blessures dusdanig uitgedund, dat er geen enkele kans is om mee te doen in de strijd om de titel. Op eigen veld verloor Tovaal zondag kansloos met 19-48 van Octopus, dat onder Tovaal eindigde in de reguliere competitie.