Volledig scherm
Tim van Dijke won begin dit jaar de Ronde van Oud-Vossemeer in het shirt van ZRTC Theo Middelkamp. Volgend seizoen rijden hij en zijn broer voor Jumbo-Visma. © pix4profs/petervantrijen

Tweelingbroers Tim en Mick van Dijke in opleidingsploeg Jumbo-Visma

VLISSINGEN - De wielrenners Tim en Mick van Dijke krijgen een plek in de opleidingsploeg van Jumbo-Visma. De tweelingbroers uit Colijnsplaat hebben dinsdag in Veghel een contract getekend.

Het Development Team Jumbo-Visma, onderdeel van Team Jumbo-Visma Academy, zal bestaan uit dertien renners onder de twintig jaar. Sommigen van hen combineren het wegwielrennen met andere disciplines. Tim en Mick van Dijke zijn bijvoorbeeld ook zeer actief op de mountainbike en binnen het veldrijden.

Rabobank, één van de voorlopers van Jumbo-Visma, had al een Development Team. Nu heeft de grootste wielerploeg van Nederland er weer één.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Taart voor trouwe tennisser Huub Nijsten na 40 jaar ‘trouwe dienst’
    PREMIUM

    Taart voor trouwe tennisser Huub Nijsten na 40 jaar ‘trouwe dienst’

    TERNEUZEN - De passies van de sportieve familie Nijsten zijn zeilen, golf, hockey én tennis. Huub Nijsten (78) is in het Racketcentrum Terneuzen, dat inmiddels 40 jaar bestaat, tennisser van het eerste uur. Anno 2019 slaat de Terneuzense oud-huisarts er op vrijdagavond nog altijd een balletje op het center court. Van het huidige groepje van een zevental tennissers maken ook zijn broers Jan (74, oud-tandarts in Terneuzen) en Herman Nijsten (68, oud-huisarts in Hoek) deel uit.