Volledig scherm
Soren de Witte tekende zaterdag voor het enige punt van TTC Middelburg. © PZC

TTC Middelburg hardhandig van troon gestoten

MONSTER - De tafeltennissers van TTC Middelburg leden zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen in de tweede divisie.

Op bezoek bij Smash in Monster moest het Zeeuwse trio een 9-1-nederlaag incasseren. Alleen Sören de Witte kon voor een punt zorgen. Emiel de Rijke en Jonathan Claus moesten berusten in drie nederlagen.

Daardoor werd TTC Middelburg hardhandig van de eerste plaats gestoten. De Middelburgers staan nu vierde met 19 punten. SVE is de nieuwe koploper met 23 punten. Komende zaterdag gaat TTC Middelburg bij deze ploeg op bezoek in Utrecht.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’
    PREMIUM

    Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’

    Op vrijdag 19 juli wordt op een heuvelachtig circuit in Paul de zesde editie van La Course gereden. De vrouwen rijden over hetzelfde parcours dat de mannen later die dag in de individuele tijdrit afleggen. De vrouwen doen de ronde vijf keer, zodat de totale afstand 120 kilometer bedraagt. In de jaren tachtig hadden de vrouwen hun eigen Tour de France, drie weken lang. Heleen Hage uit Sint Maartensdijk legde bij de eerste editie in 1984 beslag op de tweede plaats en koestert nog altijd de goede herinneringen.