Volledig scherm
Soren de Witte tekende zaterdag voor het enige punt van TTC Middelburg. © PZC

TTC Middelburg hardhandig van troon gestoten

MONSTER - De tafeltennissers van TTC Middelburg leden zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen in de tweede divisie.

Op bezoek bij Smash in Monster moest het Zeeuwse trio een 9-1-nederlaag incasseren. Alleen Sören de Witte kon voor een punt zorgen. Emiel de Rijke en Jonathan Claus moesten berusten in drie nederlagen.

Daardoor werd TTC Middelburg hardhandig van de eerste plaats gestoten. De Middelburgers staan nu vierde met 19 punten. SVE is de nieuwe koploper met 23 punten. Komende zaterdag gaat TTC Middelburg bij deze ploeg op bezoek in Utrecht.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Huwelijk
    PREMIUM
    column barry van der hooft

    Huwelijk

    Dat Ruud Pennings deze zomer bij Goes aan de slag ging als trainer, was vanuit zijn oogpunt logisch. De Vlissinger heeft nooit onder stoelen of banken gestoken in de derde of zelfs tweede divisie actief te willen zijn en na twee seizoenen bij Halsteren was dit een uitgelezen mogelijkheid. Binnen de Zeeuwse voetbalwereld waren er wel veel twijfels. Want na de jonge, vernieuwende en ontzettend ambitieuze Rogier Veenstra (32), was de overgang naar de gelouterde Pennings (nu 58) best groot. Dan hebben we het toch over een andere generatie, ook op trainersgebied.