Tovaal in duel met The Dukes.
Volledig scherm
PREMIUM
Tovaal in duel met The Dukes. © Marcelle Davidse

Tovaal krijgt direct kans op revanche tegen Bekaro

GOES – Zondag begint voor de rugbyers van Tovaal de competitie met een thuisduel tegen RRC Bekaro uit Roosendaal. Afgelopen zondag waren de Brabanders in het laatste oefenduel ter voorbereiding op de competitie nog met 55 – 21 te sterk, maar interim-trainer Alex Vlieland ziet kansen voor zijn team.

 1. Weggepest bij de voetbal, welkom bij Oemoemenoe, al 50 jaar lang
  PREMIUM

  Weggepest bij de voetbal, welkom bij Oemoemenoe, al 50 jaar lang

  MIDDELBURG - De Eerste Zeeuwse Rugby Club Oemoemenoe viert haar vijftigste verjaardag. Een echte familieclub waar respect, discipline en kameraadschap de belangrijkste waarden zijn en waar iedereen welkom is. Een club die in de loop der jaren vele jongens en meisjes op het veld, maar ook op maatschappelijk vlak heeft gevormd. En een eerste team dat inmiddels bijna niet meer weg te denken is van uit de ereklasse, het hoogste niveau van Nederland.
 2. Wielerjaar 2021: ‘we’ ontbraken in de grote rondes en klassiekers, maar 2022 belooft veel goeds te brengen
  PREMIUM
  BESCHOUWING

  Wielerjaar 2021: ‘we’ ontbraken in de grote rondes en klassie­kers, maar 2022 belooft veel goeds te brengen

  VLISSINGEN - Het wielerjaar 2021, dat sinds zondag als voorbij beschouwd mag worden, had voor Zeeland twee gezichten. Aan de ene kant waren er de fraaie uitslagen van Mick en Tim van Dijke, Shirin van Anrooij en Nick van der Lijke. Aan de andere kant ontbraken ‘we’ in de drie grote rondes en alle voor- en najaarsklassiekers. Maar op dat vlak was er hoogstwaarschijnlijk sprake van een tussenjaar. 2022 belooft veel goeds te brengen.