TOP-korfballer Jurgen Janse neemt een doorloopbal in het duel met DeetosSnel. Links zijn ploeggenote Willemijn Bouwens, die later zeer ongelukkig ten val kwam en haar rechterknie blesseerde.
Volledig scherm
PREMIUM
TOP-korfballer Jurgen Janse neemt een doorloopbal in het duel met DeetosSnel. Links zijn ploeggenote Willemijn Bouwens, die later zeer ongelukkig ten val kwam en haar rechterknie blesseerde. © Dirk-Jan Gjeltema

TOP-coach Coppoolse na Slag bij Arnemuiden: ‘Bizar wat ik vandaag gezien heb’

ARNEMUIDEN - Sporthal De Blikken leek na de veldslag tussen TOP Arnemuiden en DeetosSnel wel op een legerhospitaal. Tal van spelers, vooral bij de thuisploeg, likten hun wonden. ,,Het leek wel een rugbywedstrijd”, zei coach Edwin Coppoolse na de 23-15-overwinning. ,,Ik ben blij met de punten, maar niet met de schade die we opgelopen hebben.”

  1. Belg De Decker en broers Wisse sluiten ATB-competitie vervroegd af als winnaars

    Belg De Decker en broers Wisse sluiten ATB-competitie vervroegd af als winnaars

    VLISSINGEN - De ATB-wintercompetitie zit er alweer op. ,,Iedereen heeft er veel aan gedaan om door te kunnen gaan, maar het bleek niet veilig en verantwoord realiseerbaar om nog wedstrijden te kunnen organiseren‘’, laat de organisatie aan haar leden en deelnemers weten. Dat betekent dat de wedstrijden in Middelharnis (4 december) en Hulst (18 december) niet meer doorgaan. De wedstrijd op 11 december in Westkapelle was al geannuleerd door de plaatselijke organisatie.