TOP-korfballer Jurgen Janse neemt een doorloopbal in het duel met DeetosSnel. Links zijn ploeggenote Willemijn Bouwens, die later zeer ongelukkig ten val kwam en haar rechterknie blesseerde.
Volledig scherm
PREMIUM
TOP-korfballer Jurgen Janse neemt een doorloopbal in het duel met DeetosSnel. Links zijn ploeggenote Willemijn Bouwens, die later zeer ongelukkig ten val kwam en haar rechterknie blesseerde. © Dirk-Jan Gjeltema

TOP-coach Coppoolse na Slag bij Arnemuiden: ‘Bizar wat ik vandaag gezien heb’

ARNEMUIDEN - Sporthal De Blikken leek na de veldslag tussen TOP Arnemuiden en DeetosSnel wel op een legerhospitaal. Tal van spelers, vooral bij de thuisploeg, likten hun wonden. ,,Het leek wel een rugbywedstrijd”, zei coach Edwin Coppoolse na de 23-15-overwinning. ,,Ik ben blij met de punten, maar niet met de schade die we opgelopen hebben.”

  1. Van Anrooij derde met pijnlijke pols; ‘Ik wilde natúúrlijk in Hulst starten’
    PREMIUM

    Van Anrooij derde met pijnlijke pols; ‘Ik wilde natúúrlijk in Hulst starten’

    De linkerpols van Shirin van Anrooij was gisteren gewikkeld in oranje kinesiotape. Na een heel lullige val tijdens de parkoersverkenning van zaterdag had de Kapelse veldrijdster tamelijk veel last van het gewricht. Dat ze toch nog derde werd in de Vestingcross - haar beste resultaat in Hulst - verraste haar. ,,Ik heb zelfs nog even getwijfeld om te starten. Maar ja, ik wilde natúúrlijk rijden in eigen provincie.”