Volledig scherm
PREMIUM
Timo de Jong © Eigen foto

Timo de Jong wil in eigen provincie nog één keer écht knallen

GOES - Vanaf de openingswedstrijd van het seizoen, de Ster van Zwolle eind februari, is wielrenner Timo de Jong al druk in de weer. De Goesenaar heeft al de nodige wedstrijdkilometers gemaakt en dat heeft geloond. Nu staat het H4A Internationaal Beloften Weekend in Zeeuws-Vlaanderen voor de deur.

De Jong was al succesvol dit seizoen. Een etappezege en de eindzege in de Arden Challenge prijken op zijn palmares, maar ook mooie ereplaatsen voor eigen publiek in de GP Arjaan de Schipper en de Color Code Bassenge. ,,Het zou mooi zijn als ik in mijn laatste wedstrijd voor een korte rustperiode nog één keer kan knallen”, klinkt het nu ambitieus, aan de vooravond van de thuiswedstrijd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Marco Minnaard stopt: ‘Tijd om andere ambities waar te gaan maken’
    PREMIUM

    Marco Minnaard stopt: ‘Tijd om andere ambities waar te gaan maken’

    WEMELDINGE - Een opmerkelijke wending in de wielercarrière van Marco Minnaard. Kort nadat hij voor het eerst in drie jaar tijd niet als renner bij de Tour de France aanwezig is, heeft hij besloten om eind dit seizoen zijn wielerloopbaan te beëindigen. De 30-jarige renner van Wanty-Groupe Gobert gaat zich op zijn maatschappelijke carrière richten. ,,Het is altijd mijn doel geweest om het familiebedrijf van mijn ouders voort te zetten en dat zal ik vanaf volgend jaar proberen te doen”, liet hij dinsdag weten in een statement.