Volledig scherm
Tim Pleijte in actie tijdens de Kustcross in Vlissingen. © Arjan Schotanus

Tim Pleijte kan deze keer wél lachen op Ameland

HOLLUM - Atleet Tim Pleijte heeft op Ameland bij het plaatsje Hollum zijn visitekaartje afgegeven. Op het parkoers waar hij twee jaar geleden flink geblesseerd raakte was hij nu ruimschoots de snelste, in 47 minuten en 42 seconden over de 12 kilometer. 

De nummer twee, Edwin Bos, had met 52.33 minuten bijna 5 minuten meer nodig. Michel Buijck viel bij de H35 net buiten de prijzen in 1.01.22. Tim van den Broeke koos zaterdag voor de 18 kilometer en was op die afstand goed voor de achtste plaats, in 1.30.31 uur. Voor zondag staat er weer een 12 kilometer en een 35 kilometer op het programma.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. TOP en Swift werken toe naar apotheose

    TOP en Swift werken toe naar apotheose

    VLISSINGEN - De korfballers van TOP revancheerden zich zaterdag overtuigend na de zeperd tegen Avanti. In Amsterdam spoelde de ploeg van coach Kees-Jan Oppe de nasmaak van de nederlaag met klinkende cijfers (10-21) weg. De Arnemuidenaren hebben daarmee de beste papieren om te promoveren naar de ereklasse, het hoogste niveau van het veldkorfbal. Meer dan waarschijnlijk zal Swift de plek van TOP innemen. De Middelburgers wonnen thuis van Valto en staan daarmee met anderhalf been in de hoofdklasse.