ZRTC Theo Middelkamp in 2015 in Frans-Guyana.
Volledig scherm
PREMIUM
ZRTC Theo Middelkamp in 2015 in Frans-Guyana. © ZRTC Theo Middelkamp

Theo Middelkamp-renners gaan dit keer naar Frans-Guyana om te presteren

VLISSINGEN - Vier jaar geleden was het nog een avontuur, in elk opzicht. Nu gaan de renners van wielervereniging Theo Middelkamp er heen om te presteren. Met name van Eloy Raas en de Vlaamse gastrenner Sam van de Mierop wordt verwacht dat ze in de dertigste editie van de Ronde van Frans-Guyana meedoen om de prijzen.

Raas, woonachtig in ’s-Heer Hendrikskinderen, heeft niks aan het toeval over gelaten. ,,We hebben ons gedegen voorbereid. Wedstrijden gereden in dienst van deze koers. En ik neem ook mijn tijdritfiets mee.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Zeeuws-Vlaming aan het roer bij VCN: ‘Club moet blijvertje worden’
  PREMIUM

  Zeeuws-Vla­ming aan het roer bij VCN: ‘Club moet blijvertje worden’

  CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Ard Kramer groeide op in West-Zeeuws-Vlaanderen, volleybalde bij het al lang ter ziele gegane Even Kijken, verkaste vanwege zijn studie richting Rotterdam en woont tegenwoordig in Barendrecht. Als teammanager van de volleybalsters van Laudame/VCN uit Capelle aan den IJssel beleefde Kramer met een plek in de bekerfinale en promotie naar de eredivisie een topseizoen. Daarmee is Kramers honger niet gestild. Midden in de coronacrisis werd hij voorzitter van een ambitieuze club.
 2. Lennen Jonker, volleyballer van Forza die triatleet wordt
  PREMIUM

  Lennen Jonker, volleybal­ler van Forza die triatleet wordt

  BRUINISSE - Na 23 jaar volleybal zet Lennen Jonker (31) een punt achter een fraaie carrière. De Schouwse aanvaller reikte tot de eerste divisie en dwong na een terugkeer bij de club waar hij begon met een sterke lichting drie promoties af. Het plafond lag in de tweede divisie, waarin Jonker met Forza twee jaar speelde. Blessures en een smalle kern zetten hem op een ander spoor. De beste Zeeuwse aanvaller van de laatste jaren richt zijn pijlen op de triatlon.